Wat wij doen

JustLeanne is jouw support in het creëren en beheren van een stralende online wereld!

JustLeanne kijkt verder dan alleen social media

In een wereld die steeds sneller draait, wordt de vraag ‘hoe trekken we de aandacht van onze ideale klant?’ steeds belangrijker. Wil jij je als bedrijf onderscheiden en herkenbaar blijven? Wij zorgen ervoor dat je online wereld vanuit een ijzersterke strategie wordt gecreëerd en beheerd. Van opvallende beelden tot catchy teksten en een geheel nieuwe online strategie: wij hebben alles in huis om jouw bedrijf te laten stralen!

Strategie boost

Creëren / 3 maanden

Hoe wil jij dat je ideale klant naar je bedrijf kijkt? Wat wil je online en offline uitstralen? Een ijzersterke strategie komt niet zomaar uit de lucht vallen. Je bent toch niet net zo als de anderen? Werk aan de winkel dus!

De Strategie Boost is een intensief traject waarin wij samen met jou een ijzersterke strategie voor de identiteit van je bedrijf creëren. Online én offline, zodat jij hierna overal kunt gaan stralen en je ideale klant niet meer om je heen kan. Jouw bedrijf is het waard om te stralen, toch? Dan is het tijd om de eerste stap te zetten!

 

Online beheer

Beheren / minimaal 6 maanden

Opvallen, aandacht trekken en overal zichtbaar zijn, lukt dat? Één klein probleempje: de online wereld van je bedrijf staat op dit moment stil of is niet meer naar wens. No worries, wij nemen het gehele beheer van je online wereld uit handen. Wij beheren alle sociale kanalen, van Instagram en Facebook tot LinkedIn en je Google Plaats. Wil je all-in gaan? Dan duiken wij ook in de andere tools van je online wereld! Denk bijvoorbeeld aan je website, hoe lang heb je daar al niet naar gekeken? Verstuur je nieuwsbrieven en haal je daar iets uit? Ook daar kunnen wij mee aan de slag. Kortom: alles wat je je kunt bedenken in de online wereld kunnen wij voor je creëren en beheren!

Upgrade je online wereld met:

Wil jij je online wereld naar een hoger niveau tillen? Dat gaan we regelen! Wij beschikken over diverse experts die jouw online wereld nog meer kunnen laten stralen. 

Benieuwd hoe jij je online wereld kunt upgraden?

Copywriting
foto- videografie
Vormgeving
Website

koFFIE DRINKEN?

Ben jij het waard om te stralen? Ben jij klaar om jouw bedrijf op een stralende manier onder de aandacht te brengen? Ja? Deze online agency staat voor je klaar, laten we samen aan de slag gaan!

Ons doel: jouw onderneming laten stralen!

Drinken we snel een kop koffie bij ons op kantoor in hartje Den Haag? See you there!

Koffie drinken

Benieuwd naar hoe jouw onderneming kan stralen 2024?

Laat je gegevens achter om onze brochure te downloaden.