Website

Met een stralende website val je op, trek je de aandacht, blijf je in de gedachten van je ideale klant en kun jij jezelf onderscheiden. Vaak wordt een website ontworpen, ingevuld, live gezet en vervolgens wordt er veel te lang niet meer naar gekeken. Zonde! Om online te blijven stralen, zal je je website continu moeten verbeteren en updaten. Je website is namelijk hét online visitekaartje van je bedrijf. 

Laat je website weer stralen!

Het voordeel van een ijzersterke website in combinatie met een ijzersterke online wereld? Je kunt de journey van je meest waardevolle klant helemaal zelf bepalen. Pak die kans! Dus, wat dacht je ervan? Ben je klaar om je website weer te laten stralen?

Stralende website

01. Website Scan + Advies

Heb je behoefte aan professioneel advies, voordat je bepaalde stappen gaat zetten? Dat kan geregeld worden! Met de Website Scan geeft onze ervaren webdesigner je een grondige analyse van je website. Hoe zit het met de beveiliging, customer journey en vindbaarheid van je website? Met deze “Website Scan” krijg je een helder inzicht in de sterke punten en verbeterpunten van jouw website. Ben je klaar om jouw online aanwezigheid weer te laten stralen?

02. Webdesign + bouwen

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Laten we dan aan de slag gaan met het ontwerpen en bouwen van je nieuwe website! Met een team van experts gaan wij aan de slag om een stralende website voor je bedrijf neer te zetten. Onze webdesigner zet jouw ideeën om in een dynamisch design en gaat daarna aan de slag met het bouwen ervan. Is het ook tijd voor nieuwe, pakkende teksten? Onze copywriter gaat graag voor je aan de slag met haar magische pen om sterke webteksten te schrijven.

Om het af te maken zorgen wij voor een feestelijke lancering op al je social media kanalen. Met een overtuigende homepage, informatieve pagina’s en tools die je bezoekers aantrekken kun jij echt de show gaan stelen met je nieuwe website. Helemaal compleet, zodat je meest waardevolle klant niet meer om je heen kan. Dit heb jij nodig om je website weer te laten stralen! Ben je er klaar voor? Laten we aan de slag gaan!

Stralende website
03. Webbeheer

Behoefte aan een steuntje in de rug? Iemand die je website aan de achterkant continu in de gaten blijft houden? Om ervoor te zorgen dat je website iedere dag blijft stralen is het belangrijk dat je website altijd up-to-date is. Zeg maar gedag tegen al die software-updates! Wij nemen het beheer van je website in handen en zorgen ervoor dat je website blijft stralen.

Stralende website

Stralende Woorden

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
lianne van deurzen
lianne van deurzen
2023-11-22
Vol enthousiasme, vlot en direct! Leuk meedenken met nieuwe ideeën, vanuit het socials gedachtengoed.
Babette Ammerlaan
Babette Ammerlaan
2023-11-21
Samen met JustLeanne verzorgen wij een aantal social media campagnes. Een hele fijne partij om mee samen te werken. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social. Kortom; ook online stralen? Kies voor JustLeanne!
Joyce Stevens
Joyce Stevens
2023-11-19
Zeer betrokken, klantgericht, kundig en positief. Heel fijn om mee te werken.
Jeroen Lavèn
Jeroen Lavèn
2023-11-13
Makkelijk samenwerken, snelle communicatie en denken mee. Dank!
Fijke van Zijp
Fijke van Zijp
2023-11-13
Voor verschillende klanten fijn samengewerkt met JustLeanne. Enthousiast team en denken graag met je mee.
Dani California
Dani California
2023-11-10
JustLeanne en haar team hebben ons bij de opstart van ons bedrijf ontzettend goed en professioneel geholpen met het neerzetten van een geweldige sociale basis om op voort te borduren. Nu we zelf weer wat meer oppakken kan ik nog steeds terugvallen op een geweldige sparringpartner. Ik ben ontzettend blij met de service.
Bobby's Gin
Bobby's Gin
2023-11-07
Wij werken nu al een aantal fijn samen met JustLeanne. Ze ontzorgen Bobby's Gin op het gebied van onze social media en webcare!
Marlies van Elst
Marlies van Elst
2023-11-07
We werken als Voedselbank Amsterdam nu ruim een jaar samen met JustLeanne. Leanne en haar team helpen op ons een hele fijne, en professionele manier om online aanwezig te zijn. Wij zijn echt heel blij met de ondernemende en snelle manier van werken!
Marie-Louise Rutten
Marie-Louise Rutten
2023-11-06
Super advies, Leanne denkt echt met je mee ????
Stralende website

Samen aan de slag

Ben jij het waard om te stralen? Ben jij klaar om jouw bedrijf op een stralende manier onder de aandacht te brengen? Ja? Deze online agency staat voor je klaar, laten we samen aan de slag gaan!

“Hi, ik ben Ifraah, de webdesigner en bouwer van JustLeanne. Drinken we snel een kop koffie bij ons op kantoor in hartje Den Haag? See you there!”