Social media beheer

Kom je er maar niet aan toe? Zit er geen regelmaat in? Mist er een duidelijke strategie? Je social media is tegenwoordig belangrijker dan ooit voor de online identiteit van je bedrijf. Nu begrijpen wij dat dit niet voor iedereen makkelijk is om daar ook daadwerkelijk gericht mee aan de slag te gaan. Je mist een extra handje in je team, je mist de kennis of er is te weinig tijd. Geen zorgen! JustLeanne zorgt ervoor dat je bedrijf online kan gaan stralen.

Part of the team

Wij gaan echt de taal van je onderneming spreken en worden ‘part of the team’. Wij stappen in je bedrijf en zorgen ervoor dat je online kunt gaan stralen met de juiste strategie. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om je social media beheer, dat nemen wij geheel uit handen. Zo heb jij weer meer tijd om te doen waar je zelf van gaat stralen!

Wat kun je verwachten?

Wij nemen het gehele beheer van je sociale kanalen over. We schrijven vanuit de juiste tone of voice en posten op de desbetreffende kanalen die passen bij je brandstory, hier zullen we ook over in gesprek gaan. JustLeanne gaat liever voor kwalitatief dan kwantitatief: minder kanalen met ijzersterke content, dan veel kanalen met random content zonder strategie. Dat klinkt goed, nietwaar?

Wij denken vanaf de basis met je mee en creëren zo een passende online strategie. JustLeanne kijkt namelijk verder dan alleen de sociale kanalen, wij kijken naar de gehele online identiteit. Zo kun je pas echt online gaan stralen op een unieke en onderscheidende wijze!

Zo gaan wij te werk

Denk jij nu: dit klinkt fantastisch? Yes, laten we online gaan stralen! Wanneer jij contact met ons opneemt zullen wij een online scan maken van de huidige online wereld van je bedrijf. We kijken naar de huidige sociale kanalen, Google, website en de connectie met de offline wereld. Dit doen wij vanuit onze visie op ‘De Driehoek’: je online kanalen, product/dienst en brandstory. Vervolgens plannen we een kennismaking en komen wij met een advies voor de nieuwe online identiteit van je bedrijf. Ben jij of zijn jullie met het hele team enthousiast over dit advies? Yes! Wij zullen dit vervolgens tot in detail gaan uitwerken en plannen een gesprek op locatie in om dit plan te bespreken. Daarna kunnen we van start en kan het online stralen beginnen!

De basis van social media beheer

JustLeanne zorgt altijd voor een offerte op maat: geheel afgestemd op je persoonlijke wensen en unieke online strategie.

Standaard pakket

Vanaf €425,- per maand exclusief btw

Extra mogelijkheden

Stralende Woorden

Offerte aanvragen

Ben jij klaar om online te stralen? Wij nemen je social media beheer graag uit handen en zorgen voor een online identiteit die perfect aansluit op het verhaal dat je wil vertellen!

Deze bedrijven
gingen je voor