onze denkwijze

Is jouw bedrijf het waard om te stralen? Maar heb je moeite om jouw unieke identiteit zowel online als offline te laten zien? Bij JustLeanne gaan we dat voor je regelen!

Wij geloven dat ieder bedrijf het waard is om te stralen, zowel online als offline. Ieder bedrijf is uniek en dit moet op een persoonlijke en waardevolle manier zichtbaar zijn!

Holistische denkwijze

Voor bedrijven die het verdienen om te stralen!

JustLeanne is een online agency met een holistische denkwijze. Misschien vraag je je af: ‘wat is holistisch’? Wij kijken verder dan alleen social media: wij kijken naar jouw gehele online zichtbaarheid!

Dit doen we vanuit ons unieke concept ‘De Stralende Driehoek’. Dit concept verbindt jouw online wereld, jouw dienst/product en jouw unieke verhaal met elkaar. Wanneer deze drie elementen met elkaar verbonden zijn, creëer je pas echt een sterke identiteit. Online én offline.

In een wereld die steeds sneller draait, wordt de vraag  ‘hoe trekken we de aandacht van onze ideale klant?’ steeds belangrijker. Als bedrijf moet je jouw stralende karakter laten zien, zodat je herkenbaar bent en je kunt onderscheiden van anderen.

Dat stralende karakter moet zichtbaar zijn in de gehele online aanwezigheid van je bedrijf. Dus niet alleen op je sociale kanalen en website, maar ook in je nieuwsbrieven en op jouw positie op Google. Je wilt dat de reis van jouw unieke klant klopt als ze jou tegenkomen, toch? Ze moeten meteen in een ontdekkingsreis terechtkomen en direct vinden wat jij te bieden hebt!

De stralende identiteit van je bedrijf moet daarnaast ook zichtbaar zijn in je offline wereld. Geen zorgen, ook dat gaan wij voor je regelen!

Stralen,
online & offline

Ben jij het waard om te stralen? Ben jij klaar om jouw unieke verhaal te vertellen en jouw product/dienst op een stralende manier onder de aandacht te brengen? Als het antwoord ‘Ja!’ is, laten we dan samen aan de slag gaan!

Ons doel: jouw onderneming laten stralen!

Stralende groet,
Leanne | Founder JustLeanne

Online stralen met onze diensten

Social media en visual content zijn tools om de gehele online identiteit van je bedrijf te realiseren. Het gaat uiteindelijk om het verhaal dat je wil vertellen. Wij kijken naar het geheel en zorgen ervoor dat je sociale kanalen, product of dienst en brandstory perfect op elkaar zijn afgestemd!

01

Social media beheer

Kom je maar niet toe aan je social media? Zit er geen regelmaat in? Mist er een duidelijke strategie? Je social media is tegenwoordig belangrijker dan ooit voor de online identiteit van je bedrijf.

02

Strategie BOOST

Wat wil jij online uitstralen? Wat wil je vertellen? Waar staat je bedrijf voor en hoe verwerk je dat in je online wereld? Tijdens een live Strategie Meeting gaan wij dat samen ontdekken!

03

advies

Of je nu vragen hebt over je verschillende online kanalen, het creëren van de juiste content, hoe je het beste zichtbaar kunt zijn of hoe je je online identiteit moet verwerken in je social media: wij hebben het antwoord. Ons team van enthousiaste experts geeft je graag persoonlijk advies!