Online beheer

Online stralen met een ijzersterke identiteit. Dat klinkt als muziek in je oren, toch? Wij nemen het gehele beheer van je online wereld uit handen en zorgen ervoor dat je op ieder online platform kunt stralen. Ons doel? Jouw bedrijf laten stralen én ervoor zorgen dat je meest waardevolle klant niet meer om je heen kan! Klaar voor?

Part of the team

JustLeanne zal de taal van je bedrijf gaan spreken en wordt echt ‘part of the team’. Wij stappen in de online wereld van je bedrijf en zorgen ervoor dat je online kunt gaan stralen met de juiste strategie. Vanaf nu kun je al je zorgen over je online zichtbaarheid loslaten, wij gaan je laten stralen! En jij? Jij hebt meer tijd voor je grootste passie!

Kwalitatief boven kwantitatief

We starten bij de basis: wat is de unieke identeit van jouw bedrijf? Vanuit deze unieke identiteit zetten wij een ijzersterke online strategie op. Vervolgens nemen wij het gehele beheer van je sociale kanalen over.

We schrijven vanuit de juiste tone of voice en posten op de desbetreffende kanalen die passen bij je bedrijf, hier zullen we ook over in gesprek gaan.

JustLeanne gaat liever voor kwalitatief dan kwantitatief: liever minder kanalen met ijzersterke content en een heldere strategie, dan zichtbaar zijn op veel kanalen met random content zonder enige strategie. Dat klinkt goed, nietwaar? Wacht niet langer en zet de eerste stap!

Zet jij de eerste stap?

Denk jij nu: dit klinkt fantastisch en als muziek in mijn oren? YES, laten we dan online gaan stralen!

Als jij de eerste stap zet, regelen wij de rest. Na het eerste contact zullen wij een online scan maken van de huidige online wereld van je bedrijf. Wij kijken naar je sociale kanalen, Google en website. Wat wij daarvan vinden en hoe wij het zouden aanpakken? Dat vertellen we je graag tijdens de eerste kennismaking. Ben je daarna enthousiast? Dan kunnen we van start en kan het online stralen beginnen!

"liever minder kanalen met ijzersterke content en een heldere strategie, dan zichtbaar zijn op veel kanalen met random content zonder enige strategie."

De basis van social media beheer

JustLeanne zorgt altijd voor een offerte op maat: geheel afgestemd op jouw persoonlijke wensen en unieke online strategie!

Stralende Woorden

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
lianne van deurzen
lianne van deurzen
2023-11-22
Vol enthousiasme, vlot en direct! Leuk meedenken met nieuwe ideeën, vanuit het socials gedachtengoed.
Babette Ammerlaan
Babette Ammerlaan
2023-11-21
Samen met JustLeanne verzorgen wij een aantal social media campagnes. Een hele fijne partij om mee samen te werken. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social. Kortom; ook online stralen? Kies voor JustLeanne!
Joyce Stevens
Joyce Stevens
2023-11-19
Zeer betrokken, klantgericht, kundig en positief. Heel fijn om mee te werken.
Jeroen Lavèn
Jeroen Lavèn
2023-11-13
Makkelijk samenwerken, snelle communicatie en denken mee. Dank!
Fijke van Zijp
Fijke van Zijp
2023-11-13
Voor verschillende klanten fijn samengewerkt met JustLeanne. Enthousiast team en denken graag met je mee.
Dani California
Dani California
2023-11-10
JustLeanne en haar team hebben ons bij de opstart van ons bedrijf ontzettend goed en professioneel geholpen met het neerzetten van een geweldige sociale basis om op voort te borduren. Nu we zelf weer wat meer oppakken kan ik nog steeds terugvallen op een geweldige sparringpartner. Ik ben ontzettend blij met de service.
Bobby's Gin
Bobby's Gin
2023-11-07
Wij werken nu al een aantal fijn samen met JustLeanne. Ze ontzorgen Bobby's Gin op het gebied van onze social media en webcare!
Marlies van Elst
Marlies van Elst
2023-11-07
We werken als Voedselbank Amsterdam nu ruim een jaar samen met JustLeanne. Leanne en haar team helpen op ons een hele fijne, en professionele manier om online aanwezig te zijn. Wij zijn echt heel blij met de ondernemende en snelle manier van werken!
Marie-Louise Rutten
Marie-Louise Rutten
2023-11-06
Super advies, Leanne denkt echt met je mee ????

Standaard pakket

Vanaf €500,- per maand exclusief btw

Extra mogelijkheden

Deze bedrijven
gingen je voor

samen aan de slag?

Ben jij het waard om te stralen? Wij nemen je social media beheer graag uit handen en zorgen voor een online identiteit die perfect aansluit op het verhaal dat je wil delen met jouw meest waardevolle klant!