Copywriting

Creëer jij unieke content die past bij je bedrijf? Deel je pakkende teksten die de aandacht trekken? Dat is voor veel bedrijven nog wel eens lastig. Toch wil je opvallen bij je ideale klant, wat nu? Om een sterke online identiteit te creëren is het belangrijk dat alle teksten in je online wereld goed op elkaar aansluiten. Zo gebruik je één duidelijke tone of voice. De teksten van je online wereld moeten je missie en visie perfect verwoorden en moeten je ideale klant meteen aanspreken. Denk jij nu: ‘help, waar moet ik beginnen’? No worries, onze tekstwonders helpen jou graag uit de brand!

Juiste tone of voice

De gehele online experience van je bedrijf moet kloppen, het moet één geheel zijn. Naast unieke beelden zijn pakkende teksten daar ook een belangrijk onderdeel van. Heb je er wel eens over nagedacht hoe jouw ideale klant aangesproken wil worden? Welke woorden of zinnen je ideale klant nieuwsgierig maken? Wij leren je bedrijf kennen, duiken in de missie en visie van je bedrijf en verdiepen ons in je USP’s en doelgroep. Zo creëren wij de juiste tone of voice die wij kunnen verwerken in al je teksten voor je socials, website, nieuwsbrieven en blogartikelen.

Wat kun je verwachten?

Een heldere tone of voice waar je ideale klant niet meer omheen kan. Dat klinkt als muziek in je oren, nietwaar? Het is niet meer nodig om uren naar een leeg document te staren of steeds maar teksten te blijven schrappen. Wij pakken dit helemaal voor je op! Zo heb jij meer tijd voor de dingen die je het liefste doet, heerlijk toch? Wij schrijven niet zomaar een tekst. Over iedere tekst wordt goed nagedacht en daar zit een heldere strategie achter. Onze copywriters verwoorden de missie en visie van je verhaal en verwerken dit in je social posts, nieuwsbrieven, webteksten en/of blogartikelen. Zo creëren we een tone of voice en storytelling waar je ideale klant niet meer omheen kan!

Vormgeving

Zo gaan wij aan
het werk

Besteed jij het schrijven van je social posts, nieuwsbrieven of blogartikelen liever zo snel mogelijk uit? Dan zit je bij ons goed! Wanneer jij contact met ons opneemt, plannen we een online kennismaking in. Tijdens deze kennismaking leren we elkaar beter kennen, bespreken je wensen en denken wij graag met je mee. Een van onze copywriters zal uiteraard ook aanwezig zijn bij dit gesprek, om meteen mee te denken over de mogelijkheden van je tekstuele online wereld. Met al die informatie maken wij een offerte op maat en dan komen we bij je terug. Ben je enthousiast? Dan kan het schrijven beginnen! Voor onze copywriters dan, jij hoeft niets meer te doen en kunt lekker verder gaan stralen met je bedrijf.

De basis van copywriting

Offerte aanvragen

Ben jij klaar om online te stralen met pakkende teksten? Wij zorgen voor één gehele tone of voice die perfect aansluit op de brandstory en online identiteit van je bedrijf. Daarna is het tijd om te gaan stralen!