Stralende samenwerkingen

Met veel trots delen wij onze stralende samenwerkingen! Van social media beheer tot Strategie Meetings, vormgeving en foto- of videografie: wij hebben iedere onderneming op een unieke manier laten stralen. Wij werken niet met een ‘standaard aanpak’, want je weet: ieder bedrijf is uniek en heeft een uniek verhaal. Waarom dan geen unieke aanpak? Precies! JustLeanne denkt met je mee en zorgt voor een persoonlijke samenwerking. Dat maakt het stralen nog veel leuker, vind je niet?

0 +
Samenwerkingen

Cases bekijken

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens rond en laat je inspireren! Heb je nog vragen? Dan kun je ons altijd even een berichtje sturen, wij staan graag voor je klaar.

Social media beheer

Strategie meeting

Online stralen met onze diensten

Ben jij klaar om zowel online als offline te gaan stralen? Laten we dan eens kennismaken!

01

Social media beheer

Kom je er maar niet aan toe? Zit er geen regelmaat in? Mist er een duidelijke strategie? Je social media is tegenwoordig belangrijker dan ooit voor de online identiteit van je bedrijf.

02

Strategie meeting

Wat wil jij online uitstralen? Wat wil je vertellen? Waar staat je bedrijf voor en hoe verwerk je dat in je online wereld? Tijdens een live Strategie Meeting gaan wij dat samen ontdekken!

03

Vormgeving

Wil jij zowel online als offline stralen met unieke visuals? Dan gaan wij graag voor jou aan de slag! Samen creëren wij een stralend ontwerp waar jij blij van wordt.We duiken in de strategie van je bedrijf en vertalen dit naar unieke visuals in een opvallende huisstijl die aansluit bij je kernwaarden. Een standaard postertje in elkaar flansen? Daar doen wij niet aan! Ieder stralend ontwerp is op maat gemaakt.