Maak kennis met
ons stralende team!

Ons team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze mensen met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten en expertises. We vullen elkaar aan, versterken elkaar en leren van elkaar. We werken allemaal vanuit verschillende expertises aan hetzelfde doel: jouw onderneming laten stralen! Van een copywriter, content creator, data analyst, graphic designer, foto & videograaf tot een community manager: we hebben alles in huis. Gezelligheid en een fijne sfeer staat bij ons centraal, het is hier dan ook nooit saai. Voel je welkom in ons stralende team! Zien wij je snel?

Onze experts

Leanne dekker

Founder & Brand Strategist

Bente van veen

Content Creator & Data Analyst

MIMI van dijk

Copywriter

Roos van der Meijden

Content Creator

Alysha Krefft

Content Creator

Pien Dulack

Content Creator

Luna van veen

Brand Copywriter

Ifraah Ghedi

Webdesigner

Ook stralen in ons team? Ontdek onze vacatures!

Het stralende gezicht achter JustLeanne

Hi, mijn naam is Leanne Dekker. Ik ben trotse founder van deze online agency met een geweldig team. Al jarenlang heb ik een grote passie en belangstelling voor onze online wereld. Na mijn studie Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen aan de universiteit van Wageningen en een minor omtrent Social Media Marketing in Warschau wist ik het zeker: dit is helemaal mijn ding! Nadat ik mijn bachelor had gehaald, besloot ik om mijn hart te volgen. Zo ontstond in 2019 mijn nieuwe avontuur met JustLeanne. Waar ik destijds begon als zelfstandige is JustLeanne nu gegroeid tot een volwaardige online agency met een geweldig team.
Ik geloof erin dat iedereen een eigen USP heeft, net zoals iedere onderneming dat ook heeft. Daarom vind ik het zo belangrijk dat iedereen in ons team zijn of haar stem kan laten horen en we elkaar op die manier versterken met onze eigen kwaliteiten. Zo kunnen we onze klanten optimaal laten stralen!


Ze noemen mij ook wel het ‘stralende zonnetje’ in huis. Ik ben een vrolijk en optimistisch persoon en denk graag in mogelijkheden. Moeilijk doen? Dat is niets voor mij. Door het werk dat ik mag doen, de klanten waarvoor wij werken en mijn leuke team ben ik iedere dag weer aan het STRALEN!

Ons doel: Jouw onderneming online laten stralen!

JustLeanne is een online agency met een holistische denkwijze. Misschien vraag je je af wat we bedoelen met ‘holistisch’? Wij kijken verder dan alleen social media; we kijken naar jouw gehele online aanwezigheid! Dit doen we vanuit ons concept ‘De Stralende Driehoek’. Benieuwd naa onze denkwijze?

Interne groei van
JustLeanne

De start van JustLeanne
Leanne startte in 2019 met JustLeanne. Een nieuw avontuur met als doel: iedere onderneming online laten stralen!
2019
De eerste straler Lotte sloot zich aan bij JustLeanne
De eerste straler Lotte sloot zich aan bij JustLeanne
2020
Eerste afstudeerstagiaires
JustLeanne blijft zich ontwikkelen en wil graag leren van de nieuwste generatie studenten. Daarom zijn er in 2022 voor het eerst twee afstudeerders aan de slag gegaan met een vernieuwend onderzoek. Just Learn!
2022
Eerste part-time werknemers
JustLeanne blijft groeien en daarom sloten zich dit jaar een eerste paar part-time stralers aan bij het team. Nog meer handjes om jou online te laten stralen. Heerlijk!
2022
Een nieuwe office met een team van 10 stralers!
Yes! Aan het einde van 2022 zijn wij verhuisd naar onze eigen JustLeanne HQ. Een fijne plek waar we allemaal kunnen stralen voor onze klanten. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor hilarische momenten en gezellige borrels!
2022
Re-branding
Stralen met een nieuwe online identiteit!
2023