wie wij zijn

Dé online agency met een holistische denkwijze!

JustLeanne is een online agency met een holistische denkwijze. Wat holistisch precies is? Wij kijken naar het geheel! Dat betekent dat wij verder kijken dan alleen social media, wij zorgen namelijk voor een ijzersterke gehele online zichtbaarheid. Welk platform je ook kunt bedenken, JustLeanne zorgt ervoor dat jouw bedrijf daar kan stralen.

Dit doen we vanuit ons unieke concept ‘De Stralende Driehoek’. Dit concept verbindt jouw online wereld, dienst/product en unieke verhaal met elkaar. Wanneer deze drie elementen met elkaar verbonden zijn, creëer je pas echt een sterke identiteit. Online én offline. Ben je klaar om te stralen?

holistische denkwijze

In een wereld die steeds sneller draait, wordt de vraag  ‘hoe trekken we de aandacht van onze ideale klant?’ steeds belangrijker. Wil jij je als bedrijf onderscheiden en herkenbaar blijven? Dan zal je je stralende identiteit moeten laten zien, overal! 

Om op te vallen zal dat stralende karakter dus zichtbaar moeten zijn in de gehele online en offline zichtbaarheid van je bedrijf. Dus niet alleen op je sociale kanalen, maar ook op je website, in je nieuwsbrieven, op Google en zelfs in je offline communicatie moet alles kloppen. Je wilt dat de reis van jouw unieke klant tot in de details klopt als ze jou tegenkomen. Je meest waardevolle klant moet niet meer om je heen kunnen en moet aangetrokken worden tot wat jij te bieden hebt! Klinkt logisch, toch? Er is maar één manier om dat voor elkaar te krijgen: het is tijd om te stralen samen met onze online agency!

Foto- en videografie
Foto- en videografie
Stralende website

Het stralende team van JustLeanne

Onze online agency bestaat uit innovatieve aanpakkers met een ‘hands on’ mentaliteit en een sterke wil om alles op alles te zetten om onze klanten optimaal te laten stralen. Van een copywriter, content creator en data analyst tot graphic designer en foto- & videograaf: we hebben alles in huis om jouw onderneming te laten stralen! 

Werken bij JustLeanne

Word jij binnenkort onderdeel van ons stralende team?

Ons team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze mensen met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten en expertises.
 We werken allemaal vanuit verschillende expertises aan hetzelfde doel: iedere onderneming laten stralen! Gezelligheid en een fijne sfeer staat bij ons centraal, het is hier op kantoor dan ook nooit saai!

Interne groei van
JustLeanne

JustLeanne is een groeiende online agency in ontwikkeling. Ben je benieuwd naar onze reis de afgelopen jaren? Scroll snel verder!

De start van JustLeanne
Leanne startte in 2019 met JustLeanne. Een nieuw avontuur met als doel: iedere onderneming online laten stralen!
2019
De eerste straler Lotte sloot zich aan bij JustLeanne
De eerste straler Lotte sloot zich aan bij JustLeanne
2020
Eerste afstudeerstagiaires
JustLeanne blijft zich ontwikkelen en wil graag leren van de nieuwste generatie studenten. Daarom zijn er in 2022 voor het eerst twee afstudeerders aan de slag gegaan met een vernieuwend onderzoek. Just Learn!
2022
Eerste part-time werknemers
JustLeanne blijft groeien en daarom sloten zich dit jaar een eerste paar part-time stralers aan bij het team. Nog meer handjes om jou online te laten stralen. Heerlijk!
2022
Een nieuwe office met een team van 10 stralers!
Yes! Aan het einde van 2022 zijn wij verhuisd naar onze eigen JustLeanne HQ. Een fijne plek waar we allemaal kunnen stralen voor onze klanten. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor hilarische momenten en gezellige borrels!
2022
Re-branding
Stralen met een nieuwe online identiteit!
2023
Eerste 'fulltimers'
Eerste 'fulltimers' gaan aan de slag bij JustLeanne!
2024