Foto-videografie

Is jouw foto- en videografie herkenbaar genoeg? Springen je foto’s en video’s eruit? Tegenwoordig wordt er in de online wereld zo ontzettend veel gedeeld, dat je alleen met unieke beelden kunt opvallen. Mensen willen visueel getriggerd worden door unieke beelden. Samen met krachtige en pakkende teksten heb je dan een magische combinatie te pakken waarmee je echt kunt gaan stralen. Gebruik je alleen nog maar foto’s? Dan is het zeker tijd om ook video’s in te gaan zetten voor je online wereld. Geen zorgen, JustLeanne kan dit allemaal voor je regelen!

Foto- en videografie
Professionele beelden

Stock foto’s zijn vanaf nu verleden tijd. Om echt te kunnen stralen heb je eigen content nodig. Foto’s en video’s die je bedrijf visueel weergeven. Kortom: foto- en videografie dat opvalt. Deze beelden kun je uiteraard zelf proberen te schieten met je telefoon, maar zeg nu zelf: heb je daar tijd voor? Onze foto- en videograaf doet dat graag voor je! Hij heeft alle apparatuur in huis om professionele beelden van jou, je team, je product / dienst en je bedrijf te maken. Zo creëren we een visuele brandstory waar je ideale klant niet meer omheen kan.

Wat kun je verwachten?

Kies je ervoor om foto’s en video’s te laten schieten door onze foto- en videograaf? Dan kun je je online identiteit naar een hoger level tillen. Wij zorgen voor aantrekkelijke en persoonlijke beelden die opvallen, triggeren en een verhaal vertellen. Of je nu portretfoto’s van je team nodig hebt, een branding video wil laten maken of je product wil laten shinen op beeld: het is allemaal mogelijk!

Foto- en videografie

Zo gaan wij
te werk

Wanneer je enthousiast bent kun je een online kennismaking inplannen. Zo leren wij jou en je bedrijf kennen en maak jij kennis met onze fotograaf. Wij denken strategisch met je mee over de content voor je online kanalen en maken samen een plan voor een foto- en/of videoshoot. Samen kijken we naar de benodigde content, geheel gebaseerd op De Driehoek: je sociale kanalen, product of dienst en brandstory. Wij zorgen ervoor dat je unieke online identiteit van binnen naar buiten kan stralen. Van foodfotografie tot productfotografie en branding projecten: onze foto- en videograaf kan het voor je realiseren! Benieuwd naar zijn eerdere projecten? Bekijk dan eens ons portfolio.

Portfolio

Foto- en videografie

Samen aan de slag

Ben jij klaar om online te stralen met unieke beelden? Wij zorgen voor beelden waarmee je opvalt, zodat je ideale klant niet meer om je heen kan. Beelden die een visualisatie zijn van je brandstory, dat is wat je wil toch? Tijd om te gaan creëren, zodat je online kunt gaan stralen!