1 februari 2024

Vacature copywriter

Hey creatief tekstwonder,

Vliegen jouw vingers over het toetsenbord en begin jij te stralen bij het idee dat je de hele dag mag schrijven? Begint de ‘tekstmachine’ in jouw hoofd te draaien als je een uniek verhaal hoort? Dan ben jij dé stralende copywriter die wij zoeken!

copywriter

Copywriter bij JustLeanne

JustLeanne is per 1 februari 2024 op zoek naar een enthousiaste en creatieve Copywriter. Iemand die als geen ander weet hoe je verhalen op papier moet zetten. Iemand die leergierig en communicatief sterk is en vertrouwt op zijn of haar eigen krachten. In de snelle online wereld kun jij je mannetje of vrouwtje staan en blijf je ‘buiten de lijntjes’ denken om creatieve teksten te schrijven. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Als fulltime (32 uur per week) Copywriter bij JustLeanne ben je verantwoordelijk voor (je raadt het al) alle teksten in de online wereld van onze klanten. Pakkende en creatieve captions voor social media posts, sterke teksten voor nieuwsbrieven en informerende teksten voor blogs. Je duikt in de tone-of-voice van onze klanten en schrijft stralende teksten die de gewenste doelgroep op de juiste manier raken én tot actie aanzetten. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan is het tijd om te stralen bij dé leukste agency van Nederland!

Voor wie ga je dan aan de slag?

JustLeanne is een online agency met een holistische denkwijze. Misschien vraag je je af: ‘wat is holistisch’? Dit betekent dat wij verder kijken dan alleen social media: wij kijken naar de gehele online zichtbaarheid van een bedrijf! Dit doen we vanuit ons unieke concept ‘De Stralende Driehoek’. Dit concept verbindt de online wereld, een dienst/product en een uniek verhaal met elkaar. Wanneer deze drie elementen met elkaar verbonden zijn, creëer je pas echt een ijzersterke identiteit. Online én offline.

Wij zijn van mening dat ieder bedrijf het waard is om te stralen, dus werk aan de winkel! Als Copywriter bij JustLeanne zal je dus ook voor diverse bedrijven gaan schrijven. Het is daarom belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen de diverse soorten tone-of-voice van onze klanten. Volgens onze huidige Copywriters is dit juist “het leukste aan deze functie”: lekker divers! Van Bobby’s Dry Gin tot Johnny Cashew en Vesper Hotel: er zit van alles tussen, maar deze klanten hebben één ding gemeen: ze zijn helemaal klaar om te stralen én daar mag jij aan bijdragen met jouw schrijfkunsten!

Wie ben jij?

Wie zijn wij?

Voorwaarden

Solliciteer nu & sluit je aan bij
ons stralende team!

Enthousiast en klaar om te stralen bij de leukste online agency van Nederland? Solliciteer dan direct door een mailtje met daarin jouw CV en motivatie te sturen naar leanne@justleanne.nl. 

Uiteraard kun je ons ook gewoon vrijblijvend een berichtje sturen en beantwoorden we graag al je vragen! 

JUST CAN’T WAIT TO MEET YOU COPYSTAR!