VACATURE | Per 1 oktober 2024 (± 32 uur)

copywriter

Hey creatief tekstwonder,

Heb jij een passie voor schrijven en vliegen jouw vingers over het toetsenbord? Ben je in staat om hier de hele dag mee bezig te zijn en begint de ‘tekstmachine’ in jouw hoofd te draaien bij het horen van een uniek verhaal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Copywriter bij JustLeanne

JustLeanne is per 1 oktober 2024 op zoek naar een enthousiaste en creatieve Copywriter. Iemand die als geen ander weet hoe je verhalen op papier moet zetten. Iemand die leergierig en communicatief sterk is en vertrouwt op zijn of haar eigen krachten. In de snelle online wereld kun jij je mannetje of vrouwtje staan en blijf je ‘buiten de lijntjes’ denken om creatieve teksten te schrijven. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Als fulltime (32 uur per week, minder in overleg) Copywriter bij JustLeanne ben je, samen met onze straler Mimi, verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle teksten voor de online kanalen van onze klanten. Dit omvat pakkende en creatieve captions voor social media posts, sterke nieuwsbrieven en informerende teksten voor blogs. Je duikt in de tone of voice van onze klanten en schrijft teksten die de gewenste doelgroep raken en tot actie aanzetten.

Voor wie ga je dan aan de slag?

JustLeanne is een online agency met een holistische denkwijze. We richten ons op het creëren en implementeren van unieke content voor verschillende bedrijven. Misschien vraag je je af: ‘wat is holistisch’? Dit betekent dat wij verder kijken dan alleen social media: wij kijken naar de gehele online en offline zichtbaarheid van een bedrijf. Dit doen we vanuit ons unieke concept ‘De Stralende Driehoek’. Dit concept verbindt de online wereld, een dienst/product en een uniek verhaal met elkaar. Wanneer deze drie elementen met elkaar verbonden zijn, creëer je pas echt een ijzersterke identiteit. Online én offline.

In de afgelopen vijf jaar hebben we voor onze opdrachtgevers mooie resultaten behaald, fantastische projecten afgerond en 98+ bedrijven en merken laten stralen. Het is bijzonder om te zien hoeveel we samen, als team en in samenwerking met onze klanten, hebben bereikt!

Als Copywriter bij JustLeanne zal je dus ook voor diverse bedrijven gaan schrijven. Het is daarom belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen de diverse soorten tone of voice van onze klanten. Volgens onze huidige Copywriters is dit juist “het leukste aan deze functie”: lekker divers! Van Bobby’s Dry Gin tot Johnny Cashew en Vesper Hotel: er zit van alles tussen.

Wie ben jij?

stralende woorden

Lees hier hoe onze copywriter Mimi haar werk bij JustLeanne ervaart:

“Werken als copywriter bij JustLeanne is divers, uitdagend, leerzaam, leuk én gezellig! Jij als tekstwonder kan je creativiteit hier de vrije loop laten. Geen dag is hetzelfde, want we werken voor totaal uiteenlopende klanten. Je schrijft over cocktails en cashewnoten tot aan keukens en wijn! Word jij mijn nieuwe collega copywriter en gaan we samen sparren over hetgeen waar wij allebei razend enthousiast van worden; namelijk schrijven? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!”

Wie zijn wij?

praktische zaken

Solliciteer nu & sluit je aan bij justleanne!​

Enthousiast en klaar om te stralen bij de leukste online agency van Nederland? Solliciteer dan direct door een mailtje met daarin jouw CV en motivatie te sturen naar leanne@justleanne.nl. Reageren is mogelijk tot 1 augustus 2024.

Uiteraard kun je ons vrijblijvend een berichtje sturen en beantwoorden we graag al je vragen! 

JUST CAN’T WAIT TO MEET YOU COPYSTAR!