September 2024

Vacature (Afstudeer)stage

Hi, leergierige creatieveling! 

Ben jij op zoek naar een stralende (afstudeer)stage? Dan hebben wij goed nieuws! JustLeanne is namelijk per 1 september 2024 op zoek naar creatieve stralers met een frisse blik. Heb jij interesse in social media en de online wereld? Ben je leergierig, flexibel en een harde werker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als stagiaire bij JustLeanne ga je aan de slag met diverse werkzaamheden. Ons klantenbestand is divers, dus dat maakt jouw dagelijkse to-do lijst uniek. Alles met als doel: onze klanten laten stralen!⁣

Wat ga je doen?

Tijdens je stage verdiep jij je in de online wereld van onze klanten en van onszelf. Je maakt kennis met onze holistische denkwijze, onze creatieve manier van werken en uiteraard beland je in een gezellig team van stralende toppers!

Je krijgt genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen en meer te leren. Wij geven jou de ruimte om je te verdiepen in je eigen onderzoek, uiteindelijk draagt dit namelijk ook weer bij aan onze groei! Daarnaast krijg je een aantal verantwoordelijkheden om het bedrijf en de klanten te leren kennen. Je zal je onder andere bezig houden met communitybeheer en het creëren van stories, ondersteuning bieden bij verschillende projecten, je gaat aan de slag met het bedenken van TikTok’s/Reels en je denkt mee over onze eigen online wereld.

Kortom: een afwisselende, uitdagende en stralende (afstudeer)stage waarin jij de ruimte krijgt om te leren en jezelf te ontwikkelen!

Wie ben jij?

Wie zijn wij?

Praktische zaken

Solliciteer nu & sluit je aan bij
ons stralende team!

Enthousiast en klaar om de laatste periode van je studie te stralen bij de leukste online agency van Nederland? Solliciteer dan direct door een mailtje met daarin jouw CV en een toegelichte motivatie te sturen naar leanne@justleanne.nl

Uiteraard kun je ons ook gewoon vrijblijvend een berichtje sturen en beantwoorden we graag al je vragen! 

Just can’t wait to meet you!