VACATURE | Per 1 september 2024 (startdatum in overleg)

(Afstudeer)stage

Hi, leergierige creatieveling! 

Ben jij op zoek naar een stralende (afstudeer)stage? Dan hebben wij goed nieuws! JustLeanne is namelijk per 1 september 2024 op zoek naar creatieve stralers met een frisse blik. Heb jij interesse in social media en de online wereld? Ben je leergierig, flexibel en een harde werker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als stagiaire bij JustLeanne ga je aan de slag met diverse werkzaamheden. Ons klantenbestand is divers, dus dat maakt jouw dagelijkse to-do lijst uniek. Alles met als doel: onze klanten laten stralen!⁣

Wat ga je doen?

Tijdens je stage verdiep jij je in de online wereld van onze klanten en van onszelf. Je maakt kennis met onze holistische denkwijze, onze creatieve manier van werken en uiteraard beland je in een gezellig team van stralende toppers!

Je krijgt genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen en meer te leren. Wij geven jou de ruimte om je te verdiepen in je eigen onderzoek, uiteindelijk draagt dit namelijk ook weer bij aan onze groei! Daarnaast krijg je een aantal verantwoordelijkheden om het bedrijf en de klanten te leren kennen. Je zal je onder andere bezig houden met communitybeheer en het creëren van stories, ondersteuning bieden bij verschillende projecten, je gaat aan de slag met het bedenken van TikTok’s/Reels en je denkt mee over onze eigen online wereld.

Kortom: een afwisselende, uitdagende en stralende (afstudeer)stage waarin jij de ruimte krijgt om te leren en jezelf te ontwikkelen!

Voor wie ga je dan aan de slag?

JustLeanne is een online agency met een holistische denkwijze. We richten ons op het creëren en implementeren van unieke content voor verschillende bedrijven. Misschien vraag je je af: ‘wat is holistisch’? Dit betekent dat wij verder kijken dan alleen social media: wij kijken naar de gehele online en offline zichtbaarheid van een bedrijf. Dit doen we vanuit ons unieke concept ‘De Stralende Driehoek’. Dit concept verbindt de online wereld, een dienst/product en een uniek verhaal met elkaar. Wanneer deze drie elementen met elkaar verbonden zijn, creëer je pas echt een ijzersterke identiteit. Online én offline.

In de afgelopen vijf jaar hebben we voor onze opdrachtgevers mooie resultaten behaald, fantastische projecten afgerond en 98+ bedrijven en merken laten stralen. Het is bijzonder om te zien hoeveel we samen, als team en in samenwerking met onze klanten, hebben bereikt!

Als Copywriter bij JustLeanne zal je dus ook voor diverse bedrijven gaan schrijven. Het is daarom belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen de diverse soorten tone of voice van onze klanten. Volgens onze huidige Copywriters is dit juist “het leukste aan deze functie”: lekker divers! Van Bobby’s Dry Gin tot Johnny Cashew en Vesper Hotel: er zit van alles tussen.

Wie ben jij?

Stralende woorden

Lees hier de ervaring van oud-stagiair Luna! 

“Tijdens mijn afstudeerstage bij JustLeanne kreeg ik alle ruimte om mijn onderzoek uit te voeren en mijn scriptie te schrijven. Tegelijkertijd werd ik meegenomen in alles wat deze agency doet en leerde ik veel nieuwe dingen. Het hele team was erg betrokken bij mijn onderzoek en ik kreeg de vrijheid om diverse dingen te testen. Ik kreeg daardoor het vertrouwen dat wat ik deed goed was en daardoor heb ik daadwerkelijk mijn bijdrage kunnen leveren. Je wordt hier op je gemak gesteld, krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en krijgt de ruimte om nieuwe dingen te leren. Daarnaast bestaat het team uit stralende toppers waar je mee kunt lachen en die je altijd willen helpen en is de wekelijkse do-mi-bo altijd een gezellige boel. Naar mijn mening dus alles waar een fijne stageplek aan moet voldoen!”

Wie zijn wij?

Praktische zaken

Solliciteer nu & sluit je aan bij justleanne!​

Enthousiast en klaar om de laatste periode van je studie te stralen bij de leukste online agency van Nederland? Solliciteer dan direct door een mailtje met daarin jouw CV en een toegelichte motivatie te sturen naar leanne@justleanne.nl

Uiteraard kun je ons ook gewoon vrijblijvend een berichtje sturen en beantwoorden we graag al je vragen! 

Just can’t wait to meet you!