Hi Topper, welkom

Heten wij je binnenkort welkom in ons stralende team?

Goed nieuws voor jou:
wij zijn op zoek naar versterking!

Werken bij JustLeanne? Ons team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze mensen met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten en expertises. We vullen elkaar aan, versterken elkaar en leren van elkaar. We werken allemaal vanuit verschillende expertises aan hetzelfde doel: iedere onderneming laten stralen! Gezelligheid en een fijne sfeer staat bij ons centraal, werken bij JustLeanne is dan ook nooit saai. 

Ontdek hier welke vacatures er beschikbaar zijn en voel je vrij om te reageren. Staat de vacature voor jou er niet tussen, maar weet je wel zeker dat jij de straler bent die wij zoeken? Je mag ons natuurlijk altijd een berichtje sturen!

Bekijk hier
de openstaande vacatures

OPEN SOLLICITATIE

2024

Staat de vacature voor jou er niet tussen, maar weet je wel zeker dat jij de straler bent die wij zoeken? Je mag ons natuurlijk altijd een berichtje sturen!

(Afstudeer)stage

September 2024

Word jij blij van unieke content, heb je een grote interesse in de online wereld en ben je een echte beelddenker? Heb je oog voor detail, gevoel voor stijl en ben je gek op het strategische verhaal achter een bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Benieuwd naar ons team?

Maak kennis met ons team en volg ons op de socials.