Case

Witte de Withkwartier

Het Witte de Withkwartier is dé culturele hotspot van Rotterdam in de Witte de Withstraat. In deze levendige en hippe hotspot vind je diverse kunstgaleries, populaire cafés, restaurants en winkels die net weer even anders zijn. De geweldige sfeer wordt versterkt door de vele gezellige terrassen op straat. Een must see voor wie Rotterdam bezoekt dus!

Wat wij
hebben gedaan

Het Witte de Withkwartier is een bestuur van verschillende ondernemingen en zij hadden behoefte aan een gezamenlijke en sterke online identiteit. Dit alles om ervoor te zorgen dat niemand meer om het Witte de Withkwartier heen kan. De naamsbekendheid van deze buurt moest vergroot worden en dus werd het tijd om online te gaan stralen. 

JustLeanne heeft samen met het Witte de Withkwartier een nieuwe online strategie opgezet en beheert de Instagram en Facebook van deze leuke community. Tevens denken wij mee over nieuwe projecten en hebben we veel contact met de diverse ondernemingen uit het kwartier. Alles met het doel om de kracht van het Witte de Withkwartier met iedereen te delen!

Stralende Woorden

‘’Leanne en haar betrokken team verzorgen voor de Witte de Withstraat in Rotterdam de socials. Door nauw betrokken te zijn bij het bestuur en de ondernemers zorgen ze ervoor dat de social media kanalen verfrissend blijven, altijd up-to-date en houden ze rekening met alle wensen binnen de straat. Korte lijntjes en een proactieve houding vanuit JustLeanne zorgen voor een fijne samenwerking!”

bEN JIJ ER klaar voor?

Social media en visual content zijn tools om de gehele online identiteit van je bedrijf te realiseren. Het gaat uiteindelijk om het verhaal dat je wil vertellen. Wij kijken naar het geheel en zorgen ervoor dat je sociale kanalen, product of dienst en brandstory perfect op elkaar zijn afgestemd!

 

01

Social media beheer

Kom je er maar niet aan toe? Zit er geen regelmaat in? Mist er een duidelijke strategie? Je social media is tegenwoordig belangrijker dan ooit voor de online identiteit van je bedrijf.

02

Strategie meeting

Wat wil jij online uitstralen? Wat wil je vertellen? Waar staat je bedrijf voor en hoe verwerk je dat in je online wereld? Tijdens een live Strategie Meeting gaan wij dat samen ontdekken!

03

Vormgeving

Wil jij zowel online als offline stralen met unieke visuals? Dan gaan wij graag voor jou aan de slag! Samen creëren wij een stralend ontwerp waar jij blij van wordt.We duiken in de strategie van je bedrijf en vertalen dit naar unieke visuals in een opvallende huisstijl die aansluit bij je kernwaarden. Een standaard postertje in elkaar flansen? Daar doen wij niet aan! Ieder stralend ontwerp is op maat gemaakt.