Case

Wijnkoperij Platenburg

Wijnkoperij Platenburg is sinds 1894 dé wijnkoperij van Rotterdam en tevens trotse Hofleverancier. Daarnaast geven zij heerlijke wijnproeverijen en leerzame cursussen.

Wat wij
hebben gedaan

Het team van Wijnkoperij Platenburg wilde graag het social media beheer uit handen geven, omdat ze intern niet de expertise in huis hadden. Er was te weinig focus op de online wereld, maar zij waren zich er wel van bewust dat het voor de zichtbaarheid en herkenbaarheid van belang is om online te stralen. Daarnaast waren de sociale kanalen niet in lijn met de offline experience. JustLeanne to the rescue!

JustLeanne heeft met veel plezier een nieuwe online strategie opgezet met een focus op de kanalen Instagram, Facebook en LinkedIn. Hierbij was het van belang dat het beeld en de teksten aansloten bij de identiteit van de wijnkoperij. Na het opzetten van het nieuwe plan hebben wij met veel plezier de online strategie doorgevoerd en beheren wij de online kanalen. Daarnaast creëren wij de stories en diverse Reels voor deze leuke wijnkoperij. 

Stralende Woorden

‘’Sinds we met JustLeanne werken om onze sociale kanalen bij te houden, is er veel rust gekomen in ons team. Lotte en Luna schakelen snel, denken met ons mee en maken elke week weer de leukste posts en stories. Instagram en Linkedin zijn nu vooral inspirerend in plaats van een noodzakelijkheid. Daarnaast is Leanne een stralende persoonlijkheid die ervoor zorgt dat je zelf ook weer creatiever wordt. Helemaal top dus!”

bEN JIJ ER klaar voor?

Social media en visual content zijn tools om de gehele online identiteit van je bedrijf te realiseren. Het gaat uiteindelijk om het verhaal dat je wil vertellen. Wij kijken naar het geheel en zorgen ervoor dat je sociale kanalen, product of dienst en brandstory perfect op elkaar zijn afgestemd!

 

01

Social media beheer

Kom je er maar niet aan toe? Zit er geen regelmaat in? Mist er een duidelijke strategie? Je social media is tegenwoordig belangrijker dan ooit voor de online identiteit van je bedrijf.

02

Strategie meeting

Wat wil jij online uitstralen? Wat wil je vertellen? Waar staat je bedrijf voor en hoe verwerk je dat in je online wereld? Tijdens een live Strategie Meeting gaan wij dat samen ontdekken!

03

Vormgeving

Wil jij zowel online als offline stralen met unieke visuals? Dan gaan wij graag voor jou aan de slag! Samen creëren wij een stralend ontwerp waar jij blij van wordt.We duiken in de strategie van je bedrijf en vertalen dit naar unieke visuals in een opvallende huisstijl die aansluit bij je kernwaarden. Een standaard postertje in elkaar flansen? Daar doen wij niet aan! Ieder stralend ontwerp is op maat gemaakt.