Case

De Diamanten Ring

Al 225 jaar is Stadsbakkerij de Diamanten Ring een begrip in Delft en omstreken. Dagelijks wordt door een team aan vakspecialisten vers brood en banket op ambachtelijke wijze vervaardigd.

Wat wij
hebben gedaan

Stadsbakkerij de Diamanten Ring beheerde hun sociale kanalen zelf, na een tijdje werden zij niet meer blij van de online strategie, het paste niet meer bij de uitstraling van de bakkerij. De Diamanten Ring wilde online stralen op een professionele manier en schakelde JustLeanne in.

JustLeanne heeft Stadsbakkerij de Diamanten Ring een geheel nieuwe online identiteit gegeven en beheert de Instagram en Facebook kanalen. Daarnaast creëren wij unieke stories en Reels. Ook gaan wij op regelmatige basis langs deze te leuke bakkerij om content te schieten voor nieuwe fotografie. JustLeanne denkt strategisch mee over de online wereld en ondersteunt nieuwe projecten met unieke vormgeving voor onder andere magazines, flyers en bestellijsten. Een stralende samenwerking dus!

Stralende Woorden

Benieuwd wat dit bedrijf van de samenwerking met JustLeanne vindt? Check hun socials!

bEN JIJ ER klaar voor?

Social media en visual content zijn tools om de gehele online identiteit van je bedrijf te realiseren. Het gaat uiteindelijk om het verhaal dat je wil vertellen. Wij kijken naar het geheel en zorgen ervoor dat je sociale kanalen, product of dienst en brandstory perfect op elkaar zijn afgestemd!

 

01

Social media beheer

Kom je er maar niet aan toe? Zit er geen regelmaat in? Mist er een duidelijke strategie? Je social media is tegenwoordig belangrijker dan ooit voor de online identiteit van je bedrijf.

02

Strategie meeting

Wat wil jij online uitstralen? Wat wil je vertellen? Waar staat je bedrijf voor en hoe verwerk je dat in je online wereld? Tijdens een live Strategie Meeting gaan wij dat samen ontdekken!

03

Vormgeving

Wil jij zowel online als offline stralen met unieke visuals? Dan gaan wij graag voor jou aan de slag! Samen creëren wij een stralend ontwerp waar jij blij van wordt.We duiken in de strategie van je bedrijf en vertalen dit naar unieke visuals in een opvallende huisstijl die aansluit bij je kernwaarden. Een standaard postertje in elkaar flansen? Daar doen wij niet aan! Ieder stralend ontwerp is op maat gemaakt.