Case

Bobby’s Gin Company

Bobby’s Dry Gin is een uniek ginmerk. De broers Sebastiaan en David namen het recept van hun opa Bobby uit Indonesië eens goed onder de loep en creëerde tijdens hun journey een geheel nieuwe smaakbeleving. Geen toevoegingen, suikers of extracties, maar een pure smaak en voortreffelijke mix van Indonesische en Nederlandse botanicals.

Wat wij
hebben gedaan

JustLeanne werkt al een lange tijd samen met Bobby’s. Dit internationale gin merk had de wens om online sterk op de kaart te komen. Voordat de samenwerking met JustLeanne van start ging werden de sociale kanalen intern beheerd, maar toch werkte dit niet geheel naar wens. Er was te weinig expertise in huis om dit merk online te laten groeien. Om die reden besloot Bobby’s externe hulp in te schakelen. 

Ondertussen heeft JustLeanne dit unieke gin merk geholpen met meerdere projecten. Zo beheren wij de Instagram, Facebook en LinkedIn kanalen van Bobby’s en denken wij strategisch mee over andere kanalen. Daarnaast creëren wij stories en diverse Reels en realiseren wij geregeld beelden voor foto- en videografie en ontwerpen designs voor een unieke vormgeving.

Stralende Woorden

‘’Met ons merk Bobby’s Gin hadden wij de behoefte aan een partij die ons werk uit handen nam maar die wel onze merkwaardes kon vertalen in onze social media strategie. Dit is exact wat JustLeanne nu voor ons doet. Wij werken bijna vanaf het begin al samen met JustLeanne en zijn nog steeds hartstikke tevreden.”

bEN JIJ ER klaar voor?

Social media en visual content zijn tools om de gehele online identiteit van je bedrijf te realiseren. Het gaat uiteindelijk om het verhaal dat je wil vertellen. Wij kijken naar het geheel en zorgen ervoor dat je sociale kanalen, product of dienst en brandstory perfect op elkaar zijn afgestemd!

 

01

Social media beheer

Kom je er maar niet aan toe? Zit er geen regelmaat in? Mist er een duidelijke strategie? Je social media is tegenwoordig belangrijker dan ooit voor de online identiteit van je bedrijf.

02

Strategie meeting

Wat wil jij online uitstralen? Wat wil je vertellen? Waar staat je bedrijf voor en hoe verwerk je dat in je online wereld? Tijdens een live Strategie Meeting gaan wij dat samen ontdekken!

03

Vormgeving

Wil jij zowel online als offline stralen met unieke visuals? Dan gaan wij graag voor jou aan de slag! Samen creëren wij een stralend ontwerp waar jij blij van wordt.We duiken in de strategie van je bedrijf en vertalen dit naar unieke visuals in een opvallende huisstijl die aansluit bij je kernwaarden. Een standaard postertje in elkaar flansen? Daar doen wij niet aan! Ieder stralend ontwerp is op maat gemaakt.