Case

ASTO

ASTO is bepakt met een rijke geschiedenis in Rotterdam. Al bijna 50 jaar zijn ze een topspeler op het gebied van keukens en badkamers. Dit uit zich in een nog altijd groeiende kennis en ervaring en een productaanbod van keukens en badkamers dat verfijnd, degelijk én innovatief tegelijkertijd is.

Wat wij
hebben gedaan


De sociale kanalen van deze luxe keuken- en badkamerspecialist werden zelf beheerd, maar al snel werd er intern opgemerkt dat de strategie voor hun online wereld niet paste bij wie ze daadwerkelijk waren. JustLeanne werd op dat moment benaderd en greep dit uiteraard met stralende handen aan!

Na een inspirerende kennismaking en adviesgesprek werd een nieuwe online strategie opgesteld en vanaf dat moment kon het stralen beginnen. JustLeanne beheert de Instagram en Facebook kanalen van ASTO en denkt ook mee in nieuwe mogelijkheden. Zo hebben wij recent een nieuw project gerealiseerd. Met een ‘kijkje in de keuken’ hebben wij nieuwe en persoonlijke foto- en videografie gecreëerd om zo nog meer online te kunnen stralen. Ook creëren en beheren wij de sociale kanalen van LEICHT, een van de keukenmerken van ASTO. Daarnaast creëren wij stories en Reels voor deze Rotterdamse topspeler. Een stralende samenwerking dus!

Stralende Woorden

Benieuwd wat dit bedrijf van de samenwerking met JustLeanne vindt? Check hun socials!

bEN JIJ ER klaar voor?

Social media en visual content zijn tools om de gehele online identiteit van je bedrijf te realiseren. Het gaat uiteindelijk om het verhaal dat je wil vertellen. Wij kijken naar het geheel en zorgen ervoor dat je sociale kanalen, product of dienst en brandstory perfect op elkaar zijn afgestemd!

 

01

Social media beheer

Kom je er maar niet aan toe? Zit er geen regelmaat in? Mist er een duidelijke strategie? Je social media is tegenwoordig belangrijker dan ooit voor de online identiteit van je bedrijf.

02

Strategie meeting

Wat wil jij online uitstralen? Wat wil je vertellen? Waar staat je bedrijf voor en hoe verwerk je dat in je online wereld? Tijdens een live Strategie Meeting gaan wij dat samen ontdekken!

03

Vormgeving

Wil jij zowel online als offline stralen met unieke visuals? Dan gaan wij graag voor jou aan de slag! Samen creëren wij een stralend ontwerp waar jij blij van wordt.We duiken in de strategie van je bedrijf en vertalen dit naar unieke visuals in een opvallende huisstijl die aansluit bij je kernwaarden. Een standaard postertje in elkaar flansen? Daar doen wij niet aan! Ieder stralend ontwerp is op maat gemaakt.