Case

Aan de Zweth

Aan de Zweth is een bijzonder en uniek restaurant en trotse eigenaar van een Michelinster. Dit sterrenrestaurant is gevestigd in de mooie plaats Schipluiden, aan de Delftse Schie. Chef-kok Joris Peters en zijn team werken iedere dag met veel passie om de mooiste en puurste gerechten op tafel te zetten. Dit bijzondere restaurant combineert kunst met gastronomie en zorgt voor een familiaire en onvergetelijke sfeer!

Wat wij
hebben gedaan

Aan de Zweth kwam in contact met JustLeanne naar aanleiding van een vormgeving project bij een gezamenlijke zakelijke connectie. Na een eerste kennismaking ontstonden meteen veel nieuwe ideeën voor de online strategie van het restaurant. Aan de Zweth wilde online professioneel overkomen en zo de kwaliteit en unieke ervaring ook online overbrengen. Het was dus echt tijd om online te gaan stralen.

JustLeanne heeft samen met Aan de Zweth een online strategie opgezet en na het maken van dit plan was het tijd om daadwerkelijk te gaan stralen. Wij beheren de Instagram, Facebook en LinkedIn kanalen van dit sterrenrestaurant, creëren stories en Reels en creëren geregeld nieuwe content tijdens de herhalende fotografie projecten. 

Stralende Woorden

Benieuwd wat dit bedrijf van de samenwerking met JustLeanne vindt? Check hun socials!

bEN JIJ ER klaar voor?

Social media en visual content zijn tools om de gehele online identiteit van je bedrijf te realiseren. Het gaat uiteindelijk om het verhaal dat je wil vertellen. Wij kijken naar het geheel en zorgen ervoor dat je sociale kanalen, product of dienst en brandstory perfect op elkaar zijn afgestemd!

 

01

Social media beheer

Kom je er maar niet aan toe? Zit er geen regelmaat in? Mist er een duidelijke strategie? Je social media is tegenwoordig belangrijker dan ooit voor de online identiteit van je bedrijf.

02

Strategie meeting

Wat wil jij online uitstralen? Wat wil je vertellen? Waar staat je bedrijf voor en hoe verwerk je dat in je online wereld? Tijdens een live Strategie Meeting gaan wij dat samen ontdekken!

03

Vormgeving

Wil jij zowel online als offline stralen met unieke visuals? Dan gaan wij graag voor jou aan de slag! Samen creëren wij een stralend ontwerp waar jij blij van wordt.We duiken in de strategie van je bedrijf en vertalen dit naar unieke visuals in een opvallende huisstijl die aansluit bij je kernwaarden. Een standaard postertje in elkaar flansen? Daar doen wij niet aan! Ieder stralend ontwerp is op maat gemaakt.