Persoonlijk advies

Ben je in principe wel goed bezig met je social media, maar loop je toch tegen het een en ander aan? Mis je een bepaalde back-up voor kleine vragen? JustLeanne staat voor je klaar! Of je nu vragen hebt over je verschillende online kanalen, het creëren van de juiste content, hoe je het beste zichtbaar kunt zijn of hoe je je online identiteit moet verwerken in je social media: wij hebben het antwoord. Ons team van enthousiaste experts geeft je graag persoonlijk advies!

Sparringspartner

Wij zijn je persoonlijke sparringpartner wanneer jij dat nodig hebt. De social media trends vliegen je om je oren, hoe moet je dat bijhouden? Wij begrijpen dat dit soms lastig is en dat de nieuwste aanpassingen in de online wereld ontzettend snel komen en ook weer gaan. Je begrijpt niet hoe die nieuwe functie werkt, je twijfelt of je het juiste hebt gedaan of je weet echt niet hoe je je account kunt aanpassen. No worries: wij staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden, zodat jij weer door kunt stralen!

Wat kun je verwachten?

Wij geven altijd een eerlijk en deskundig advies wat past bij je online strategie. Wij zullen nooit ‘zomaar’ advies geven, maar kijken écht naar de online strategie van je bedrijf, zodat je er ook daadwerkelijk iets aan hebt. Het heet niet voor niets persoonlijk advies, toch? Wij zijn je persoonlijke hulplijn wanneer jij daar behoefte aan hebt, dat klinkt fijn toch? Daarna kun je zelf weer lekker verder met online stralen of kunnen wij het eventueel voor je oppakken.

Zo gaan wij
te werk

Klinkt zo’n persoonlijke hulplijn als iets waar je al lang naar op zoek bent? Zoek dan niet verder en stuur ons eens een berichtje. We plannen dan een kennismaking in, zodat wij je bedrijf beter kunnen leren kennen en jij ons natuurlijk ook even kunt ontmoeten. Wanneer je enthousiast bent, zullen wij iedere maand vier uur beschikbaar zijn voor je vragen. We zullen iedere week even een uur bellen. In dit gesprek kun je al je vragen stellen. Het gaat hier om korte en krachtige vragen, zodat wij daar meteen antwoord op kunnen geven. Deel de vragen wel alvast van te voren, dan kunnen wij ons voorbereiden en je een deskundig advies geven. Wij willen namelijk alle tijd eruit halen die we hebben, zodat je er optimaal door kunt stralen!

Lukt het je niet om dat ene kleine dingetje op te lossen, maar hebben we elkaar net gesproken? Geen zorgen! Tussendoor zijn wij ook bereikbaar voor korte vragen via de mail, je krijgt hier binnen 24 uur een reactie op.

De basis van persoonlijk advies

Stralende Woorden

Offerte aanvragen

Ben jij klaar om online te stralen? Wij beantwoorden iedere maand al je vragen, zijn je persoonlijke back-up en zorgen er samen voor dat je online optimaal kunt gaan stralen!