VACATURE | Per 1 september 2024 (± 32 uur)

allrounder / OFFICE MANAGER

Hey ambitieuze creatieve duizendpoot,

Ben jij een echte doorzetter, leergierig, heb je een grote interesse en ervaring in de online wereld, heb je oog voor detail, kan je snel schakelen, ben je stressbestendig en gestructureerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Allrounder bij JustLeanne

JustLeanne is per 1 september 2024 op zoek naar een enthousiaste en creatieve allrounder. Een echte creatieve duizendpoot die ervan houdt om veel verschillende taken op zich nemen. Iemand die snel kan schakelen, uitdagingen niet uit de weg gaat, houdt van problemen oplossen en geordend werkt binnen een jong en enthousiast team. Lijkt jou dit iets? Lees dan snel verder! 

Als fulltime (32 uur per week, minder in overleg) allrounder bij JustLeanne ben je verantwoordelijk voor veel verschillende taken binnen het bedrijf. Je gaat onder andere aan de slag met het regelen van interne zaken binnen JustLeanne, je houdt het overzicht rondom projecten (project management), je wordt de rechterhand van onze oprichtster Leanne, je vertaalt de online resultaten van onze klanten naar inzichten en je kunt eventueel bijspringen als content creator of copywriter

Misschien is niet alles direct jouw ding, maar dat is helemaal oké. Bij JustLeanne krijg je volop de ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen. 

Voor wie ga je dan aan de slag?

JustLeanne is een online agency met een holistische denkwijze. We richten ons op het creëren en implementeren van unieke content voor verschillende bedrijven. Misschien vraag je je af: ‘wat is holistisch’? Dit betekent dat wij verder kijken dan alleen social media: wij kijken naar de gehele online en offline zichtbaarheid van een bedrijf. Dit doen we vanuit ons unieke concept ‘De Stralende Driehoek’. Dit concept verbindt de online wereld, een dienst/product en een uniek verhaal met elkaar. Wanneer deze drie elementen met elkaar verbonden zijn, creëer je pas echt een ijzersterke identiteit. Online én offline.

In de afgelopen vijf jaar hebben we voor onze opdrachtgevers mooie resultaten behaald, fantastische projecten afgerond en 98+ bedrijven en merken laten stralen. Het is bijzonder om te zien hoeveel we samen, als team en in samenwerking met onze klanten, hebben bereikt!

Als allrounder bij JustLeanne zal je dus, naast voor onze eigen online wereld, ook voor diverse opdrachtgevers werkzaamheden verrichten. Het is daarom belangrijk dat je snel kunt schakelen en het niet erg vindt om ad-hoc zaken op te pakken en op te lossen. Je wordt soms in het diepe gegooid, maar dat geeft ook veel ruimte om weer meer te leren. 

Wie ben jij?

stralende woorden

Lees hier hoe onze huidige allrounder Kiki haar werk bij JustLeanne ervaart:

 

“Zowel door mijn inhoudelijke werkzaamheden als door de geweldige sfeer binnen het team ga ik elke dag met een grote glimlach naar kantoor. Geen dag is hetzelfde als allrounder! De ene dag ben je bezig met de interne zaken van JustLeanne, zoals het optimaliseren van workflows, het maken van planningen, en het ondersteunen van het team. De andere dag werk je voor onze klanten, en op weer een ander moment ben je bezig met vormgeving of het managen van projecten. Kortom, het is nooit saai, dat maakt deze functie zo leuk!”

Wie zijn wij?

praktische zaken

Solliciteer nu & sluit je aan bij justleanne!​

Enthousiast en klaar om te stralen bij de leukste online agency van Nederland? Solliciteer dan direct door een mailtje met daarin jouw CV en motivatie te sturen naar leanne@justleanne.nl. Reageren is mogelijk tot 15 juli 2024.

Uiteraard kun je ons vrijblijvend een berichtje sturen en beantwoorden we graag al je vragen! 

JUST CAN’T WAIT TO MEET YOU CREATIEVE DUIZENDPOOT!