Samenwerkingen

Sinds 2019 heeft JustLeanne al met veel mooie bedrijven en merken mogen samenwerken. Het doel: samen succesvolle resultaten behalen, de doelgroep op een passende wijze aanspreken en natuurlijk online stralen!

JustLeanne is van alle markten thuis. Denk aan duurzame foodmerken, een boutique hotel, lokale bakker, luxe keukenmerken, een verzamelgebouw tot internationale drankmerken. Staat jouw branche er niet tussen, geen probleem. Want zoals een klant van ons ooit zei: “Jullie leven en lezen je echt in in de branche, dat is heel fijn!”

een aantal van onze klanten

STRALENDE WOORDEN

Bij JustLeanne zien wij onze klanten als part of the team, en dat is wederzijds. Zo komen we samen tot het beste resultaat waar zowel onze klant, als wij bij JustLeanne blij mee zijn. Lees hieronder hoe een deel van onze klanten deze samenwerking ervaart. 


hotel VESPER

“Wij zijn super tevreden met de samenwerking die wij hebben met JustLeanne. Sinds het beheren van de social media van onze 2 bedrijven: The Food & Cocktail Club en Hotel Vesper. Sinds de samenwerking zien wij een stijgende lijn in het bereik van onze socials. Wij zijn dus erg tevreden, ook het persoonlijke advies is super!”


PROEF bij platenburg

“JustLeanne en haar team hebben ons bij de opstart van ons bedrijf ontzettend goed en professioneel geholpen met het neerzetten van een geweldige sociale basis om op voort te borduren. Nu we zelf weer wat meer oppakken kan ik nog steeds terugvallen op een geweldige sparringpartner. Ik ben ontzettend blij met de service.”


BOBBY'S GIN

“Met ons merk Bobby’s Gin hadden wij de behoefte aan een partij die ons werk uit handen nam maar die wel onze merkwaardes kon vertalen in onze social media strategie. Dit is exact wat JustLeanne nu voor ons doet. Wij werken bijna vanaf het begin al samen met JustLeanne en zijn nog steeds harstikke tevreden.” 


springbay

“Just Leanne heb ik ervaren als zeer daadkrachtig, positief, energiek en door middel van een zeer bekwame aanpak is je Social Media strategie én executie in zeer goede handen. Ontzettend prettig om mee te werken. Zij houden je scherp!” 

maatschappelijke samenwerking
justleanne

Bij Justleanne hechten we veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Daarom werken we sinds 2019 samen met de Voedselbank Amsterdam, waarvoor we ons vrijwillig inzetten. Met veel plezier beheren wij de sociale kanalen van deze bijzondere klant. 


VOEDSELBANK AMSTERDAM

“We werken als Voedselbank Amsterdam nu ruim een jaar samen met JustLeanne. Leanne en haar team helpen op ons een hele fijne, en professionele manier om online aanwezig te zijn. Wij zijn echt heel blij met de ondernemende en snelle manier van werken!”

Word jij onze volgende klant?

Wil jij ook met jouw onderneming in dit lijstje komen te staan? Deze online agency staat voor je klaar, laten we samen aan de slag gaan! We plannen graag een koffiemomentje in en kijken ernaar uit om samen met jou de mogelijkheden te verkennen. 

Ons doel? Jouw onderneming online te laten stralen!