upgrades

Wil jij je online wereld naar een hoger niveau tillen? Dat gaan we regelen! Naast ons online beheer pakket biedt JustLeanne ook extra mogelijkheden aan om jouw online wereld nóg meer te laten stralen. Van contentcreatie tot het schrijven van nieuwsbrieven. Wij helpen je graag.

Ontdek hieronder hoe jij jouw online wereld kunt upgraden!

extra mogelijkheden

Copywriting

copywriting

De teksten van je online wereld moeten je missie en visie perfect verwoorden en moeten je ideale klant meteen aanspreken. Vind je dit lastig? Dan ben je bij onze copywriters aan het juiste adres! Van webteksten en blogs, tot nieuwsbrieven en brochures. 

foto- videografie

Foto-videografie

Tegenwoordig wordt er in de online wereld zo ontzettend veel gedeeld, dat je alleen met unieke beelden kunt opvallen. JustLeanne helpt je hier graag bij! Wij zorgen voor aantrekkelijke en persoonlijke beelden die opvallen, triggeren en een verhaal vertellen. 

Vormgeving

vormgeving

Vormgeving op maat! Samen creëren wij een stralend ontwerp waar jij blij van wordt. We duiken in de strategie van je bedrijf en vertalen dit naar unieke visuals in een opvallende huisstijl die aansluit bij je kernwaarden. Van flyers en magazines, tot merchandise, story’s en ebooks. 

Website

website

Om online te blijven stralen, zal je je website continu moeten verbeteren en updaten. Je website is namelijk hét online visitekaartje van je bedrijf. Dit kost tijd, maar wij pakken dit graag voor je op. Van een websitescan, tot het bouwen en beheren van de site. Het is allemaal mogelijk. 

Online beheer pakket

Nu je onze extra mogelijkheden hebt ontdekt, wil je vast weten hoe wij jouw online aanwezigheid kunnen optimaliseren. Ontdek hoe wij het volledige beheer van je sociale kanalen uit handen nemen en jouw merk laten stralen op elk online platform.