VACATURE | Per 1 september 2024 (± 16 uur)

creatieve werkstudent

Hi, ambitieuze creatieve student! 

Word jij blij van de online wereld en en wil jij hier meer over leren? Heb je oog voor detail, wil je graag het verhaal van een bedrijf vertalen naar content in de vorm van (onder andere) reels & stories? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

creatieve werkstudent bij JustLeanne

JustLeanne is namelijk per 1 september 2024 op zoek naar een enthousiaste en creatieve creatieve werkstudent. Als Creatieve werkstudent bij JustLeanne ga je aan de slag met het plannen, creëren, beheren en publiceren van creatieve online content. Zo help je onze diverse klanten om hun persoonlijke, commerciële boodschap opvallend & overtuigend over te brengen. Dit alles met het doel om de gewenste doelgroep op de juiste manier te raken en tot actie aan te zetten. 

Je bent verantwoordelijk voor het maken van stories, pins en reels voor een aantal van onze klanten. We zijn dus op zoek naar een echte beelddenker! Daarnaast ondersteun je bij het onderhouden van de eigen online wereld van JustLeanne (content schrijven, beelden schieten & strategie bepalen en uitwerken), help je met het inzichtelijk maken van de online resultaten en beheer je de community van onze klanten op de socials. 

Kortom: een afwisselende, uitdagende combinatie van werkzaamheden! Hierbij is het belangrijk om te vermelden dat het geen probleem is als je nog weinig ervaring hebt met bovenstaande werkzaamheden. Tijdens deze parttime functie is er namelijk genoeg ruimte om te leren en je te ontwikkelen! 

Voor wie ga je dan aan de slag?

JustLeanne is een online agency met een holistische denkwijze. We richten ons op het creëren en implementeren van unieke content voor verschillende bedrijven. Misschien vraag je je af: ‘wat is holistisch’? Dit betekent dat wij verder kijken dan alleen social media: wij kijken naar de gehele online en offline zichtbaarheid van een bedrijf. Dit doen we vanuit ons unieke concept ‘De Stralende Driehoek’. Dit concept verbindt de online wereld, een dienst/product en een uniek verhaal met elkaar. Wanneer deze drie elementen met elkaar verbonden zijn, creëer je pas echt een ijzersterke identiteit. Online én offline.

In de afgelopen vijf jaar hebben we voor onze opdrachtgevers mooie resultaten behaald, fantastische projecten afgerond en 98+ bedrijven en merken laten stralen. Het is bijzonder om te zien hoeveel we samen, als team en in samenwerking met onze klanten, hebben bereikt!

Als allround werkstudent bij JustLeanne zal je dus, naast voor onze eigen online wereld, ook voor diverse opdrachtgevers werkzaamheden verrichten. Het is daarom belangrijk dat je snel kunt schakelen en het niet erg vindt om ad-hoc zaken op te pakken en op te lossen. Je wordt soms in het diepe gegooid, maar dat geeft ook veel ruimte om weer meer te leren. 

Wie ben jij?

stralende woorden

Lees hier hoe een van onze huidige werkstudent Alysha haar werk bij JustLeanne ervaart:

“Ik was op zoek naar een bijbaan die mij voorbereidde op het werken in de mediawereld, maar dan al tijdens mijn opleiding. JustLeanne was hier perfect voor! Ik kwam hier zonder enige ervaring of kennis over de online wereld en ik heb dit allemaal gaandeweg geleerd. Ik heb de ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen en dat is absoluut gelukt in dit ambitieuze, gezellige team. Iedereen helpt elkaar, legt graag dingen uit en ondersteunt je waar nodig. Dus, zoek jij ook zo’n te gekke bijbaan waar je kunt leren en kennis kunt maken met werken in de online wereld? Dan is deze plek helemaal iets voor jou!” 

Wie zijn wij?

praktische zaken

Solliciteer nu & sluit je aan bij justleanne!​

Enthousiast en klaar om te stralen bij de leukste online agency van Nederland? Solliciteer dan direct door een mailtje met daarin jouw CV en motivatie te sturen naar leanne@justleanne.nl. Reageren is mogelijk tot 1 augustus 2024.

Uiteraard kun je ons vrijblijvend een berichtje sturen en beantwoorden we graag al je vragen! 

JUST CAN’T WAIT TO MEET YOU creatieve werkstudent!