Strategie meeting

Heb je in feite wel genoeg tijd en handjes voor je social media, maar vind je het lastig om op de juiste manier online te stralen? Wil het maar niet lukken en haal je er niet uit wat je zou willen? Dan besteed jij je social media beheer waarschijnlijk nog liever vandaag uit dan morgen. We begrijpen je helemaal, maar voor ondernemingen is het juist belangrijk om de eigen online wereld te begrijpen en te leren kennen. Wat wil jij online uitstralen? Wat wil je vertellen? Waar staat je bedrijf voor en hoe verwerk je dat in je online wereld? Tijdens een live Strategie Meeting gaan wij dat samen ontdekken!

Een intensieve sessie

De Strategie Meeting is niet zomaar ‘even’ wat content bedenken voor je online wereld, zodat je weer even vooruit kunt. Nee, wij kijken echt van begin tot eind naar de online wereld van je bedrijf. Tijdens deze sessie van duiken we in je bedrijf, kijken we naar je USP’s en verwerken wij dat in onze Driehoek: de combinatie van je online kanalen, product of dienst en brandstory. Wij kijken namelijk op een holistische wijze naar je online wereld en zorgen dus voor één geheel!

Wat kun je verwachten?

Na deze Strategie Meeting kun jij aan de slag met een heldere online strategie voor zowel korte als lange termijn die perfect past bij de missie en visie van je bedrijf. Voordat het zover is maken wij voorafgaand de Strategie Meeting een online scan van je huidige online wereld. We kijken naar de sociale kanalen waar je actief op bent, kijken naar je website en analyseren je huidige online strategie. Vervolgens creëren wij een passend voorstel voor je nieuwe online wereld en dit voorstel nemen we mee naar de Strategie Meeting.

Deze bedrijven
gingen je voor

Wat kun je verwachten?

Ben je enthousiast en heb je interesse in een Strategie Meeting? Laten we online gaan stralen! Neem even contact met ons op en dan plannen we een online kennismaking in. Wanneer je na de kennismaking enthousiast bent, plannen we een datum voor de Strategie Meeting en gaan wij aan de slag met de voorbereiding. We maken een online scan van je huidige online wereld en creëren het voorstel voor je nieuwe online wereld. Dit voorstel zal bestaan uit veel visuele voorbeelden van je sociale kanalen en genoeg nieuwe ideeën zodat jij precies weet wat wij voor ogen hebben. Wij laten je met onze frisse blik graag zien hoe het anders kan. 

 

Tijdens de Strategie Meeting bespreken we dit voorstel en dan kan het brainstormen beginnen! Na deze inspirerende ochtend of middag kun jij (of samen met je team) de nieuwe online strategie gaan implementeren. JustLeanne blijft indien gewenst op de achtergrond beschikbaar voor advies, vragen en mogelijke feedback. We laten je niet in de steek!

De basis van een strategie meeting

Wij denken graag met je mee tijdens een inspirerende en productieve Strategie Meeting.

HET strategie pakket
OM ONLINE TE STRALEN

€1200,- exl btw

Offerte aanvragen

Ben jij klaar om online te stralen en alles te leren over je nieuwe online strategie? Wij denken graag met je mee tijdens een inspirerende en productieve Strategie Meeting. Zo zorgen we voor één gehele online identiteit die perfect aansluit op het verhaal van je bedrijf. Daarna is het tijd om te gaan stralen!