creating sparkling moments

Strategie Meeting

Heb je geen tijd voor je social media, geen idee hoe je online moet stralen en besteed je je social media nog liever vandaag dan morgen uit?

JustLeanne begrijpt je helemaal! Maar voor kleinere ondernemingen is het belangrijk dat je je eigen online wereld begrijpt en leert kennen. Dat je weet wat je online identiteit is en welke strategie daar bij past. Daarom biedt JustLeanne jou een strategie meeting aan waarbij je precies leert wat de mogelijkheden zijn voor jouw online wereld. Vervolgens kun je altijd nog kiezen voor social media beheer.

DE BASIS VAN EEN STRATEGIE MEETING

JustLeanne zal een Authentieke online scan maken van de online wereld van je onderneming. In deze scan beoordelen wij je sociale kanalen en website, met een koppeling naar je product en/of dienst. Naar aanleiding van deze scan plannen wij gezamenlijk een strategie meeting en kan het leerproces beginnen! 

Tijdens deze meeting zullen wij (n.a.v. de scan) een plan van aanpak opzetten, met daarbij zowel aandacht voor de korte – als lange termijn. Ook analyseren wij de USP’s van je onderneming, zodat jij zal opvallen. Wij kijken dus niet alleen naar je social media, maar echt naar je hele online strategie.

Het is belangrijk om één online identiteit te creëren en daarmee het verschil te kunnen maken ten opzichte van je concullega’s. Na deze strategie meeting kun jij (samen met het team van je onderneming) de aangescherpte online strategie implementeren. JustLeanne blijft indien gewenst op de achtergrond beschikbaar voor advies en mogelijke feedback.

DE INHOUD VAN EEN STRATEGIE MEETING 

  • Voorbereiding van de meeting.
  • Meeting op locatie.
  • Maximaal 3 personen (Meer personen? Prijs in overleg).
  • Duur: 3 à 4 uur.
  • Praktische en unieke adviezen na de training, telefonisch of per mail (maximaal één uur). 

INVESTERING IN JOUW ONDERNEMING 

Meeting: € 500 (excl. BTW) 
Excl. reiskosten: € 0,60 / km

VOORWAARDEN 

Alle bedragen zijn excl. 21% BTW
Betaaltermijn van 14 dagen

Wij leveren graag een bijdrage aan synergie tussen de online- en offline presentatie van jouw onderneming. Kies daarom voor onze strategie meeting op locatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Just contact us via onderstaand contactformulier. 

Ontdek ook onze eigen socials.