creating sparkling moments

Social media training

Wil je zelf aan de slag met social media en ben je leergierig genoeg, maar weet je niet hoe? De social media training van JustLeanne helpt jou (en jouw team) op weg om online te stralen!

Social media is een belangrijke tool voor de online wereld van je onderneming. Het is daarbij van belang dat je de juiste strategie toepast. Leer in deze training alles over de online wereld en kom tot nieuwe inzichten die je zelf kunt toepassen.

DE BASIS VAN EEN SOCIAL MEDIA TRAINING 

Het is mogelijk om deze training individueel of met een team te volgen. Tijdens de training gaan wij op een enthousiaste wijze aan de slag met de door jouw gekozen social media kanalen. Wij leren je alle ins en outs van deze social media kanalen, zodat jij daarna zelf aan de slag kunt. Daarnaast komen wij ook meteen in actie, zodat jij na de cursus direct alle kennis in praktijk kunt brengen. 

JustLeanne is een flexibele agency en geeft deze training op de door jou gekozen locatie. De training richt zich op jouw sociale kanalen, zoekmachine, vindbaarheid en je website. De onderwerpen die verder besproken worden, bepalen wij in overleg. Wij vinden het belangrijk dat je leert wat je wilt leren zodat je online identiteit echt past bij je onderneming.

DE INHOUD VAN DEZE TRAINING

  • Voorbereiding van de training. 
  • Training op gewenste locatie.
  • Maximaal 6 personen (Meer personen? Prijs in overleg).
  • Duur: 3 à 4 uur.
  • Praktische en unieke adviezen na de training, telefonisch of per mail (maximaal één uur). 

INVESTERING IN JOUW ONDERNEMING

Training: € 650 (excl. BTW) 
Reiskosten: € 0,60/ km

VOORWAARDEN 

Alle bedragen zijn excl. 21% BTW
Betaaltermijn van 14 dagen

Iedere onderneming is uniek!
Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft de social media training? Just contact us via onderstaand contactformulier.

Ontdek ook onze eigen socials.