creating sparkling moments

ICL B.V.

Over het bedrijf.
ICL legt haar focus op de ontwikkeling en productie van afdichtings- en isolatieoplossingen voor verbrandingstoestellen. Hun doel is om wereldwijd erkend te worden als de innovator en probleemoplosser voor verbrandingstoestellen.

Just what we did.
JustLeanne heeft gedurende een aantal maanden de social media kanalen van ICL beheerd: Facebook en LinkedIn. Dit houdt onder andere in het creëren van content, zorgen voor een gestructureerde planning en contact houden met de (potentiële) klant up-to-date. Daarnaast heeft JustLeanne het team van ICL in beeld gebracht, zodat het team en het bedrijf online een gezicht kan krijgen.

Remco Tournier
Je toewijding & professionaliteit zijn een verademing in onze corporate wereld waarin wij als MKBer dankbaar van jouw diensten gebruik kunnen maken. Heel veel succes met de onderneming.

Jeroen Tichelaar
‘Leanne heeft de online aanwezigheid van ICL een nieuwe boost gegeven op LinkedIn en Facebook. Het is prettig samenwerken met Leanne. Ze maakt duidelijke afspraken, ze ontzorgt je en koppelt de uitkomsten weer terug. De prijs-kwaliteitverhouding is top. Leanne is een vriendelijke, enthousiaste en slimme dame die het klappen van de zweep omtrent social media marketing snapt.’

Website ‘ICL B.V.’ 

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.