creating sparkling moments

Persoonlijk social media advies

Heb jij behoefte aan een sparringspartner op het gebied van je social media? JustLeanne geeft je persoonlijk social media advies!

Wij zijn beschikbaar voor al je vragen op het gebied van social media en de gehele online wereld. Wij geven voor iedere onderneming uniek advies wat geheel past bij je strategie. Van kleine vragen tot een groter project waar je niet uit komt: wij hebben de antwoorden waar je naar op zoek bent!

DE BASIS VAN PERSOONLIJK SOCIAL MEDIA ADVIES 

Wij beantwoorden al je vragen, zodat jij daarna weer lekker verder kunt met je social media. Tijdens dit vragenuurtje gaan wij aan de slag met jouw online wereld. Het is ook mogelijk om een maandelijks adviestraject in te gaan waar wij iedere week je vragen kunnen beantwoorden. Vooraf vragen wij je om je vragen op papier te zetten, zodat we zo veel mogelijk kunnen bespreken. Uiteindelijk vinden wij het belangrijk dat er één online identiteit ontstaat voor je onderneming. Wij helpen je graag verder!

DE INHOUD VAN ONS PERSOONLIJK ADVIES 

  • Vragenuur wat betreft je social media en online wereld. 
  • Gestructureerd op basis van je verschillende vragen.
  • Meedenkende frisse blik.
DSCF5036

INVESTERING IN JOUW ONDERNEMING 

Een keer per maand een (online) persoonlijk adviesgesprek v- Max. 1 uur + voorbereiding: € 120 (excl. BTW)


Persoonlijk adviestraject (onze hulp inschakelen waar nodig)  – Max. 4 uur per maand: € 225 (excl. BTW)

Inbegrepen diensten zijn o.a. advies op het gebied van persoonlijke en specifieke vraagstukken, een contentkalender en content creatie. 

Eventuele reiskosten: €0,60 / km.

VOORWAARDEN 

Alle bedragen zijn excl. 21% BTW
Betaaltermijn van 14 dagen

Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft persoonlijk social media advies? Just contact us via onderstaand contactformulier.

Ontdek ook onze eigen socials.