creating sparkling moments

Rob’s Bikecenter

Over het bedrijf.
Rob’s Bikecenter is gespecialiseerd op het gebied van verschillende vakantie-, woon-, werk- (elektrische) fietsen in Maasland.

Just what we did.
JustLeanne heeft gedurende aantal maanden de social media accounts Instagram en Facebook beheerd. Dit houdt onder andere in het creëren van content, zorgen voor een gestructureerde planning en up-to-date contact houden met de klant. Daarnaast heeft JustLeanne advies gegeven over de website en de lange termijn marketingstrategie. Als laatste hebben we nieuwe content gecreëerd en een promotievideo gemaakt, in samenwerking met Lars Rozestraten en Floor Boonstra.

Team Rob’s Bikecenter
‘Als bestaand bedrijf waren wij al een eind op weg met de sociale marketing. Toen Leanne ons ging helpen leek het of zij ging doen wat wij al deden. Nu zeggen wij dat daar voor ons haar kracht zit. Naadloos nam zij onze bezigheden over en bracht het op een professionele manier naar een hoger niveau. Met haar inzicht en adviezen heeft zij ons bedrijf naar een volgend level gebracht. Nu zijn wij instaat om op een andere manier onze marketing te doen en gelukkig blijft Leanne ons op de achtergrond monitoren.’

Website ‘Rob’s Bikecenter’ 

 

 

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.