creating sparkling moments

Nanoc B.V.

Over het bedrijf.
Nanoc BV is gespecialiseerd in het aanbrengen van een eigen ontwikkelde nanocoating voor industriële toepassingen, vastgoed en overheid.⁣

Just what we did.
In eerste instantie heeft JustLeanne een Social Scan gemaakt voor de drie ondernemingen van Carla en Theo: CTH-Academy, Carla Fotografie en Nanoc BV. Daarna heeft JustLeanne gedurende aantal maanden de social media accounts Instagram, Facebook en LinkedIn beheerd. Dit houdt onder andere in het creëren van content, zorgen voor een gestructureerde planning en up-to-date contact houden met de klant.  

Carla Kesteloo-Fransen
“Om onze websites van  Nanoc BV, CTH- Academy en Carla Fotografie onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen hadden we veel plannen maar wisten we niet hoe dit op de juiste wijze aan te pakken. We dachten dat we op de goede weg zaten wat betreft de uitstraling van onze websites. Dat was ook wel zo, maar jouw beoordeling van onze websites heeft onze ogen extra doen openen. In je video’s laat je op een directe en duidelijke manier zien welke  verbeterpunten er waren. Stap voor stap, site voor site gaf je jouw visie. Er was behoorlijk wat werk aan de winkel. Maar met resultaat. We zijn er nog niet, maar we zijn wel op de goede weg. Een weg die we samen met jou verder gaan bewandelen. Dankjewel Leanne”.

Website ‘Nanoc B.V.’

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.