creating sparkling moments

LET’S DO IT Personal Training

Over het bedrijf.
LET’S DO IT Personal Training richt zich op Personal training aan huis, voor vrouwen door vrouwelijke Personal trainers. Zij zijn actief in bijna heel Nederland met fysieke trainingen, coaching en het geven van voedingsadviezen. 

Just what I did.
JustLeanne heeft gedurende een aantal maanden de social media kanalen van LET’S DO IT beheerd: Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn. Daarnaast hebben wij deze onderneming advies gegeven over hun website, de huisstijl en de blogs op de website. Ook heeft JustLeanne verschillende gesponsorde campagnes en winacties opgezet. Als laatste heeft JustLeanne een E-book voor LET’S DO IT gemaakt met daarin 10 zoete en 10 hartige recepten van JustLeanne, die zij kunnen delen met hun klanten.

Charlotte Hageman 
Leanne verzorgt alle sociale media kanalen van LET’S DO IT Personal training en YourHealth Personal training. Dit doet ze echt vanuit passie en dat is terug te zien in haar werk. Leanne denkt met ons mee, is flexibel, open en eerlijk met als gevolg dat onze samenwerking heel prettig verloopt. Omdat wij druk zijn met ons bedrijf, heeft zij het overzicht over wat er wanneer moet gebeuren. Ontzettend fijn om dat in vertrouwen uit handen te kunnen geven. Leanne, ga zo door!

Website ‘LET’S DO IT’

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.