creating sparkling moments

De Machinist

Over het bedrijf.
De Machinist is een café restaurant waar ambachtelijk gekookt wordt met zoveel mogelijk biologische streekproducten. Ook verhuren ze zalen voor diverse gelegenheden, van vergaderen tot trouwen. Machinist Live biedt jazz, comedy, film, dans en singer &songwriters. Daarnaast hebben ze het restaurant De Machinist aan de Cool. 

Just what we do.
JustLeanne adviseert en beheert de social media kanalen van De Machinist: Instagram, Facebook en LinkedIn. JustLeanne creëert content, zorgt voor een gestructureerde planning en houdt het contact met de (potentiële) klant up-to-date. Daarnaast houdt JustLeanne zich bezig met de website, maandelijkse nieuwsbrieven en fotografie voor unieke en relevante content. 

August de Bruijn
JustLeanne heeft voor de Machinist en super duidelijk Social Scan uitgevoerd. Een overzichtelijk en duidelijk verhaal. Ook als je zelf niet zo in thuis bent in deze wereld is het goed te begrijpen. Mede door de duidelijke tips waar je gelijk mee aan de slag kan! Naar aanleiding van de test gaan we met JustLeanne om de tafel om te kijken of en wat zij verder voor ons kan betekenen.

Website ‘De Machinist’

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.