creating sparkling moments

Carla Fotografie

Over het bedrijf.
Carla Kesteloo is fotograaf en richt zich op o.a. newbornshoots en bedrijfsfotografie. Daarnaast biedt ze als extra dienst ook fotobewerking aan.

Just what we did.
Voor Carla Fotografie heeft JustLeanne een Online Scan gemaakt van de online wereld van deze onderneming. Daarnaast heeft JustLeanne een social media training gegeven, inclusief een plan van aanpak voor Instagram en Facebook. De eigenaresse is hierna zelf aan de slag gegaan met Instagram, Facebook en LinkedIn: met als doel Carla Fotografie te laten stralen online.

Carla Kesteloo & Theo Fransen 
“Om onze websites van  Nanoc BV, CTH- Academy en Carla Fotografie onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen hadden we veel plannen maar wisten we niet hoe dit op de juiste wijze aan te pakken. We dachten dat we op de goede weg zaten wat betreft de uitstraling van onze websites. Dat was ook wel zo, maar jouw beoordeling van onze websites heeft onze ogen extra doen openen. In je video’s laat je op een directe en duidelijke manier zien welke  verbeterpunten er waren. Stap voor stap, site voor site gaf je jouw visie. Er was behoorlijk wat werk aan de winkel. Maar met resultaat. We zijn er nog niet, maar we zijn wel op de goede weg. Een weg die we samen met jou verder gaan bewandelen. Dankjewel Leanne”.

Website ‘Carla Fotografie

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.