creating sparkling moments

Building on Events

Over het bedrijf.
Building on Events is ervaringsdeskundige op het gebied van initiëren en organiseren van beurzen, conferenties, congressen en andere events voor diverse opdrachtgevers in verschillende landen.

Just what we did.
JustLeanne heeft Building on Events geadviseerd op het gebied van haar online wereld. Daarnaast hebben wij voor het event ‘PalTrade B2B meeting’ de social media kanalen beheerd: Instagram en Facebook. Voorafgaand aan het event heeft JustLeanne deze onderneming begeleid bij het vinden van potentiële klanten voor ‘PalTrade B2B meeting’ en hebben wij op de dag van het event de promotie gedaan via social media.

Christie de Vrij
Voor een heel specifiek event in de foodbranche wou ik via social media meer awareness creëren. Ik vond Leanne via Instagram en razendsnel hebben we een campagne kunnen opzetten voor PalTrade B2B meeting, een zakelijke matchmaking event waarbij inkopers uitgenodigd worden om kennis te maken met Palestijnse producenten van biologische dadels, olijfolie en kruiden. Leanne is een heel enthousiast persoon, zeer correct en snel. Ze behoeft niet veel project uitleg en heeft ons enorm geholpen om het event beter op de kaart te krijgen. Haar inzet was geweldig en ze was enorm betrokken. Een aanrader, ik ga een volgende opdracht met haar bespreken!

Website ‘Building on Events’

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.