creating sparkling moments

Brickx

Over het bedrijf.
Brickx is een full service communicatiebureau op het gebied van nieuwbouwprojecten, herontwikkeling van bestaande woningen en gebiedsontwikkeling. 

Just what we did.
JustLeanne heeft gedurende een aantal maanden de sociale kanalen van Brickx geadviseerd en beheerd. De sociale kanalen hebben betrekking op verschillende lopende vastgoedprojecten. Daarnaast hebben wij de LinkedIn van Brickx zelf beheerd en advies gegeven over hun website. Ook heeft JustLeanne heeft meegeholpen aan een E-Book voor één van de vastgoedprojecten en zijn wij aanwezig geweest bij een open huis voor het maken van een promotievideo.

Marion Scholten & Eelco-Jan Velema
De kansen op social media zijn groot. Leanne beseft dat als geen ander en handelt er met passie en plezier naar. Zij versterkt met haar kennis en digitale vaardigheden de impact en het succes van de communicatie voor onze projecten. In het Brickx team heeft zij haar eigen rol en werkt mee aan het inhoud en vormgeven van social strategieën, creatieve merkverhalen en activerende campagne-ideeën voor onze klanten. Leanne is van grote meerwaarde; een aanwinst!

Het team van Brick heeft mij geholpen met de website en het logo van JustLeanne. Heel erg bedankt voor jullie hulp!

Website ‘Brickx‘ 

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.