creating sparkling moments

Blijfovereind

Over het bedrijf.
Blijfovereind is een platform waar iedereen een gratis gesprek met een coach kan boeken. De professionele coaches bieden een luisterend oor en zijn speciaal getraind in het stellen van vragen. Deze vragen zorgen voor antwoorden en inzichten, waardoor in het vervolg makkelijker met een lastige situatie kan worden omgaan. Het doel van Blijfovereind is om een bijdrage te leveren aan het versterken van de veerkracht van de samenleving, zodat die kan herstellen van de corona crisis en voorbereid is op de veranderingen die gaan komen. 

Just what we did.
JustLeanne vindt het ook belangrijk om haar steentje bij te dragen aan de periode van Covid-19. Daarom heeft JustLeanne  vrijwillig de social media van Blijfovereind beheerd. Daarnaast heeft JustLeanne het logo ontworpen van dit mooie initiatief. Ook heeft JustLeanne meegeholpen aan een campagne, in samenwerking met het Rode Kruis. 

Huib Wurfbain
Het was een heel groot genoegen om met Leanne te werken aan de online presence van Blijfovereind. Hoewel we elkaar door de Corona maatregelen nooit echt ontmoet hebben was de samenwerking uitstekend. Ze weet precies hoe social media werkt, is creatief, hulpvaardig en uiterst efficient en professioneel. Ik kan echt iedereen aanraden om me JustLeanne in zee te gaan! Ik kijk er enorm naar uit haar snel in persoon te treffen!!!

Marije Mulder
‘Kennis van zaken, doortastend, heldere communicatie, gedreven, prettig om mee samen te werken en af te stemmen. Aanwinst voor het Blijfovereind team!’

Website ‘Blijfovereind’

Wat vond jij van dit bericht?
Laat het mij weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.