creating sparkling moments

Unieke Online Scan

De digitale wereld ontwikkelt zich snel en daarom is het van belang dat jouw social media kanalen en/of website relevant en up-to-date blijven. Om een blinde vlek te voorkomen is het goed om af en toe een onafhankelijk persoon mee te laten kijken. Tijdens de Online Scan geven wij jou weer nieuwe inzichten. 

FRISSE BLIK
Ben jij ook benieuwd naar een objectieve beoordeling van jouw digitale kanalen en kun je wel een frisse blik gebruiken? Dan kijken wij graag met je mee en maken wij een Authentieke Online Scan voor jouw onderneming!

DE BASIS VAN EEN UNIEKE ONLINE SCAN 

Tijdens deze online scan beoordelen wij jouw sociale kanalen, website en zichtbaarheid in de zoekmachine. Je krijgt per mail een persoonlijke video toegestuurd. In deze 30 tot 60 minuten durende video gaan wij door de gehele online wereld van je onderneming heen. Deze online scan bevat waardevolle tips voor optimalisatie van je online wereld en een eerste aanzet voor een mogelijke content strategie. Wij streven ernaar je hiermee binnen zeven werkdagen te voorzien.

Na de online scan plannen wij een online evaluatiegesprek (maximaal één uur) in om de resultaten te bespreken en beantwoorden wij al je vragen die op dat moment nog hebt. 

DE INHOUD VAN EEN UNIEKE ONLINE SCAN 

  • Video analyse van de gehele online wereld – duur: 30 tot 60 minuten. (Ontvang je binnen zeven werkdagen na de opname.)
  • Waardevolle tips voor optimalisatie
  • Eerste aanzet voor een mogelijke content strategie
  • Online evaluatiegesprek ter afronding.

INVESTERING IN JOUW ONDERNEMING 

Online Scan: € 250 (excl. BTW)

VOORWAARDEN 

Bedrag is excl. 21% BTW
Betaaltermijn van 14 dagen


Inmiddels hebben wij al voor diverse ondernemingen met succes een Online Scan gemaakt. Onder andere voor: Handen van Humanitas, Haptotherapie op de Kaart, Jazz and Wine, De eerste verdieping opleidingen, Expat Rentals Nederland, Carlett Elix, Liesbeth Booij, ETP, “Onze Smaak”, Carla Fotografie, FLRD, Sigrow en Earz Jewelry.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft de online scan? Just contact us via onderstaand contactformulier.

Wil je liever zelf aan de slag? Koop dan nu ons e-book ‘Ben je klaar om online te stralen?‘. De tool voor het maken van jouw unieke Online Scan! 
Ontdek ook onze eigen socials. 

Randy van Gameren
Randy van GamerenMarketing Handen van Humanitas
Lees verder
“Met een objectief kritisch oog wist Leanne de website en social media van Handen van Humanitas onder de loep te nemen. Hot items voor haar waren in veel gevallen blinde vlekken voor ons geworden. Genadeloos, maar met daar tegenover zeer bruikbare en concrete tips en tricks hielp ze ons te verbeteren en te ontwikkelen op onze digitale kanalen.”
Lonneke
LonnekeEigenaresse FLRD
Lees verder
Leanne heeft voor FLRD de social scan gedaan. Ze heeft hierbij zowel de website als alle social channels onder de loep genomen. In een uitgebreide video heeft heeft ze alles grondig doorgenomen en hele praktische tips en verbeterpunten gegeven. Dit was super verhelderend! Leanne is kritisch, maar geeft tegelijkertijd hele praktische en goede tips waardoor je meteen aan de slag kunt. Ik hoop dat we nog vaker zullen samenwerken, thanks Leanne!
Rutger Vreezen
Rutger VreezenSigrow
Lees verder
Na in contact gebracht te zijn met JustLeanne heeft Leanne een uitstekende social scan gemaakt voor Sigrow. Met name voor onze website en LinkedIn hebben wij goede feedback gekregen. Met deze feedback kunnen wij nu verder aan de slag om ons bedrijf nog beter naar voren te laten komen online. Nu in tijden van het corona virus is dat extra belangrijk en zeker de investering waard.
Carla Kesteloo-Fransen
Carla Kesteloo-FransenNanoc B.V.
Lees verder
“Om onze websites van Nanoc BV, CTH- Academy en Carla Fotografie onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen hadden we veel plannen maar wisten we niet hoe dit op de juiste wijze aan te pakken. We dachten dat we op de goede weg zaten wat betreft de uitstraling van onze websites. Dat was ook wel zo, maar jouw beoordeling van onze websites heeft onze ogen extra doen openen. In je video’s laat je op een directe en duidelijke manier zien welke verbeterpunten er waren. Stap voor stap, site voor site gaf je jouw visie. Er was behoorlijk wat werk aan de winkel. Maar met resultaat. We zijn er nog niet, maar we zijn wel op de goede weg. Een weg die we samen met jou verder gaan bewandelen. Dankjewel Leanne”.
Jolanda Stokkermans
Jolanda StokkermansEigenaar 'De Meal Prepper'
Lees verder
Hoi Leanne, Super bedankt voor de social scan! Enorm veel tips waar ik mee aan de slag kan! Je let ook op de details en ziet dingen vanuit een ander perspectief, wat heel verhelderend is! Bedankt voor al het werk dat je hierin gestoken hebt. Groetjes en enorm bedankt!!
August de Bruin
August de BruinChefkok 'De Machinist'
Lees verder
JustLeanne heeft voor de Machinist en super duidelijk Social Scan uitgevoerd. Een overzichtelijk en duidelijk verhaal. Ook als je zelf niet zo in thuis bent in deze wereld is het goed te begrijpen. Mede door de duidelijke tips waar je gelijk mee aan de slag kan! Naar aanleiding van de test gaan we met JustLeanne om de tafel om te kijken of en wat zij verder voor ons kan betekenen.
Jort van Dalen
Jort van DalenOprichter 'Markt 010'
Lees verder
De Social Scan van Leanne Dekker gaf de sociale mediakanalen van Markt010 concrete actiepunten om ons doel te bereiken: het verkopen van marktproducten. De adviezen omtrent zichtbaarheid, story telling, aansporen tot actie en communicatie van ons merk, waren helder en zo opgesteld dat Markt010 er snel en gemakkelijk mee aan de slag kon. Dankzij de Social Scan van Leanne versterken onze kanalen - instagram, facebook en de website - elkaar en geven nu dezelfde boodschap. Allemaal vanuit hun eigen kracht. Leanne is creatief, positief kritisch en snel in haar communicatie. Leanne doorgrondde de boodschap en achterliggende drijfveren van Markt010 bijzonder snel. Ik kan elk bedrijf de expertise van Leanne Dekker aanraden.
Mirjam Aamri
Mirjam AamriEigenaar 'Mimi's Healthy Bakery'
Lees verder
Naar aanleiding van een Social Scan, gebruik gemaakt van de Social Media beheer diensten van JustLeanne. Jeetje waar moet ik beginnen. Wat een ongelooflijk verschil. De gehele look en feel van mijn pagina is veranderd in een structurele, overzichtelijke, maar vooral aantrekkelijke en warme feed. Precies hoe ik het voor ogen had. De communicatie verliep zeer prettig, en ook de samenwerking was ontzettend fijn. Zeer aan te raden, als je wilt groeien, en vooral een mooiere aantrekkelijke feed wilt behalen. Leanne je skills hebben nu al zijn vruchten afgeworpen. Dank voor alles!
Manon Welling
Manon WellingEigenaar 'Mama Chi Massage'
Lees verder
"JustLeanne heeft voor mijn bedrijf Mama Chi Massage een quick scan gemaakt van de website en deed dit op een duidelijke manier met een filmpje waarin zij door de site scrollt en uitlegt wat goed is en wat verbetering behoeft. Een absolute eye-opener! Leanne heeft tevens een zeer helder beeld geschetst van hoe ik Mama Chi via social media op de kaart zet. Leanne heeft een duidelijke visie en een goed gevoel voor de juiste passende stijl en uitstraling. Ook technisch gezien is Leanne erg goed op de hoogte, adviseert zij hierover én voert zij snel en correct uit. Daarbij is zij prettig in de communicatie en verwoordt en visualiseert zij perfect wat ik bedoel."
Pauline Calis
Pauline CalisEigenaar 'Earz Jewelry'
Lees verder
Via een video liep Leanne door mijn social media heen. Hierbij gaf ze goede en duidelijke tips die ik meteen in praktijk kon brengen. Ze deed dit op een hele leuke natuurlijke manier. Bedankt Leanne!
Previous
Next