Over de oprichtster

Mijn naam is Leanne Dekker, de trotse oprichtster van JustLeanne.

In 2014 ben ik begonnen met (food)bloggen onder de naam JustLeanne. Al jarenlang heb ik namelijk een grote passie voor food en belangstelling voor onze online wereld.

Bovengenoemde kenschetsende interessegebieden blijken ook uit mijn studiekeuzes. Ik heb Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen gestudeerd aan de universiteit van Wageningen en, als onderdeel daarvan, een minor omtrent Social Media Marketing gevolgd in Warschau. Bovendien schreef ik mijn bachelor thesis over ‘het gebruik van een beeldmerk voor gesponsorde content’. Nadat ik mijn bachelor heb behaald, heb ik besloten om mijn hart te volgen en JustLeanne uit te breiden tot een eigen bedrijf. 

Zo heeft wat in 2014 begon als een persoonlijke blog, zich medio 2019 ontwikkeld tot een eigen business op het gebied van social media en online marketing.

In JustLeanne kan ik al mijn enthousiasme en passie uiten en in contact komen met geïnteresseerden, zowel online als offline. 

Mijn doel: Jouw onderneming online laten stralen!

Just join our team

Stralen online?

Ben jij op zoek naar een online identiteit voor jouw onderneming?

Leanne komt graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken! 

Just a mail: leanne@justleanne.nl

Just a call: 06-48132379

JustLeanne is gevestigd in Bink36, Den Haag.